Katie Holmes legtöbbször a visszafogottságot képviseli, és távol áll tőle a magamutogatás. A mindennapokban általában egyszerűbb szettekbe bújik, és a vörös szőnyegen is a klasszikus eleganciát preferálja. Most viszont alaposan meglepett mindenkit, hiszen egy szokatlanul merész fotósorozat készült a 41 éves színésznőről!

hirdetés

Katie Holmes tipikusan a „jókislány” karakter a filmekben és a magánéletben egyaránt. Bár volt egy viharosabb válása, a körülötte lévő médiacirkusz viszonylag hamar elcsitult. A színésznő visszafogott életet él, és ezt a megjelenésével is igyekszik közvetíteni.

Katie mindig nagyon csinosan öltözködik, és látszik, hogy a hétköznapokban szintén nagy gondot fordít a megjelenésére, ám mégis a letisztult stílusú hírességek közé tartozik, aki a szexi fazonok közül is olyat választ, amivel elkerülheti a merész kilengéseket, vagy a kacér villantásokat. Nem szokott kísérletezgetni, inkább a jól bevált fazonokat részesíti előnyben a pillanatnyi trendekkel szemben. Kedveli a farmert, a kötött kreációkat, és a klasszikus fazonú ingekkel is szívesen megbolondítja az öltözékét.

Katie Holmes bőrszerkóra cserélte az elegáns blézerét

A lazaság szinte minden összeállításában jelen van, ám a kiegészítőkkel könnyedén nőiességet tud csepegteti a szereléseibe. A biztonsági játéka a vörös szőnyegen úgyszintén visszaköszön, hiszen legtöbbször a klasszikus, nőies fazonok közül választ. Katie tisztában van azzal, hogy mi áll neki a legjobban, ezért általában sötétebb árnyaltokat visel, amelyek jól harmonizálnak a barna hajával és a bőrtónusával.

Karcsú alkatának köszönhetően szinte bármi jól áll neki, ám mégsem mutat túlságosan sokat magából, ettől függetlenül igyekszik kihangsúlyozni a nőiességét. Épp ezért különleges az ausztrál Vogue legújabb címlapja, hiszen a magazin láthatóan kirángatta komfortzónájából a színésznőt, és vagány, szexi dögöt faragott belőle.

Bár a színésznő most sem esett túlzásba, néhány apróbb villantás mégis belefért. Mélyen dekoltált ruhákban, bőr combcsizmában és trükkösen kivágott felsőkben szexiskedik, és el kell ismernünk, nagyon jól áll neki a merészebb stílus.

 

 

A színésznőről Bec Parsons készítette el a képeket az ausztrál Vogue számára, a helyszínt pedig egy steril környezet szolgáltatta, amely igazán retró hatást kelt. Katie Holmes többnyire nyolcvanas éveket idéző darabokat visel, és a bútorok is erre hajaznak.

Jillian Davison dolgozott stylistként az anyagon, akinek nagyszerűen sikerült kidomborítania Katie vagányabb oldalát, anélkül, hogy túlzásba esett volna. Igazán érdekes anyag született, amelyben keverednek a modern divat és a nyolcvanas évek legnagyobb irányzatai.

 

Kiemelt kép: Craig Barritt / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés