Katie Holmes ritkán csillantja meg vagány oldalát, pedig van neki. Rövid hajával, szakadt farmerban úgy pózolt a magazinnak, mint egy pimasz bakfis.

Katie Holmes nem az a kísérletezgető fajta, és ez általában a frizuráján is meglátszik. Volt idő, amikor megvált hosszú tincseitől, és a bob fazont, majd a rövidebb pixie-stílust is kipróbálta. Ám többnyire egyenes vagy hullámos, vállig érő hajjal láthattuk őt a képernyőn, illetve a magazinok hasábjain. Így nem csoda, hogy rögtön a középpontba került, amikor először mutatta meg új, vagány frizuráját. Ez a kócosan rövid fazon csodásan kiemeli az arcát, dúsabbnak mutatja vékony szálú tincseit, és látványosan fiatalítja a 39 éves színésznőt.

A Women’s Health magazin áprilisi címlapján egy egészen új Katie Holmes mutatkozik be, aki egy lázadó kamaszra emlékeztet minket a laza, farmeres szettjeiben. Bár a színésznő szereti a farmert, és gyakran viseli, ilyen megvilágításban még nem láthattuk a laza stílusát.

A magazin által készített interjúban azt is elárulta, hogy az új filmje, a Doorman akció-thriller kedvéért vágatta le a haját rövidre, hogy hiteles legyen egy olyan karakter szerepében, aki a katonaságnál képezte magát, és akit a tükör és a női hiúság teljes mértékben hidegen hagy. A változás azonban neki is jól jött, hiszen csodásan néz ki, és mindenki imádja megújult külsejét.

  • Megosztás:
hirdetés