Kate Winslet az a fajta színésznő, aki szakmailag, illetve hiúságból sem görcsöl rá az idő múlására, és nem akar kétségbeesetten fiatalabbnak tűnni a koránál, mégis összejön neki úgy, hogy önmagát adja.

Több mint húsz évvel ezelőtt robbant be a köztudatba Kate Winslet a Titanic című filmmel, azóta egy Oscar-díjat, és négy Golden Globe-díjat zsebelt be, számos sikerfilmben szerepelt, illetve három gyermeket hozott a világra. Az angol színésznő a szépségiparban is felbukkant nagykövetként, amikor a Lancôme, és a L’Oréal arca lett.

Az viszont nem mondható el róla, hogy gyakran vállalna divatkampányokat, eddig csak a St. John és a Longines reklámjaiban láthattuk őt, pedig természetes kisugárzására bizonyára lenne igény.

Egy picit sajnáljuk, hogyha ritkán is, de rendre olyan felkérések találják meg, melyek nem a natúr megjelenésére, inkább a talpig elegáns oldalára, és az agyonretusált alteregójára fektetnek hangsúlyt, pedig Kate Winslet számos filmben megvillantotta már nyers nőiességét, ami igazán jól áll neki.

Nem számít, hogy van néhány finom ránca, így is jó pár évet letagadhatna, ezért nem értjük, hogy abban a kevés kampányban, amiben szerepelt, miért szabták át mindig Photoshoppal, szinte a felismerhetetlenségig.

Kate Winslet divatfotóival jubilál a márka

A Titanic és a Felolvasó sztárja a DAKS London márka őszi-téli divatfotóin tűnik fel idén, mely szintén az elegáns vonalat képviseli. A cég a 125. évfordulója alkalmából kérte fel Kate Winsletet az új kollekció népszerűsítésére.

Billy Ballard képein a 38 éves színésszel, Andrew Cooperrel szerepel együtt a színésznő, aki angol stílusú kockás blézereket és átmeneti kabátokat, valamint letisztult összeállításokat visel a kampányban. Most kivételesen nem radírozták le a vonásait, csak finom adagot kapott a Photoshopból, így egészen szimpatikusra sikeredett a divatanyag.

 

Kate Winslet szinte ragyog a Lisa Eldridge által készített elegáns, ámde finom sminkben, és úgy fest, mint egy vérbeli modell. Lágy hullámú frizuráját Nicola Clarke szakértelmének köszönheti, visszafogottan nőies szettjeit pedig Cheryl Konteh válogatta össze.

Kiemelt kép: C. Flanigan/Getty Images.

Képgaléria képei: Billy Ballard/DAKS London.

  • Megosztás:
hirdetés