Kate Moss az egyszerű, letisztult smink híve. Lássuk be, a gyönyörű modell nem is igen szorul rá a vastag vakolatra, de az extra, különleges cicomára sincs szüksége, hiszen karakteres arcvonásai rendkívül egyedivé varázsolják megjelenését. Újabban egy sminkes által készített videó terjed az interneten, aki egyszerű mozdulatokkal igyekszik megidézni Kate szexi, határozott gödröcskéit. Lehetetlen elrontani!

hirdetés

Egyszerű trükk, amitől a smink Kate Moss arckarakterét idézi

A nők többsége már hozzászokott, hogy az ismert sminkesek hasznos praktikákkal látják el követőiket a különböző platformokon. Az elmúlt időszakban futótűzként terjedt a Kate Moss-sminktrükk, amitől bárkinek szexi, cuki gödröcskéi lehetnek az arcán. Pillanatok alatt szexi külsőt varázsolhatsz magadnak ezzel a technikával, miközben a makeup és a kontúr kicsit sem hat túlzónak, mesterkéltnek.

A mozdulatok valóban egyszerűek és könnyedén lekövethetők, azonban van pár dolog, amit nem árt tudni, mielőtt mindenki modellkülsőt festene magának. Az arckarakter aligha formálható látványosan egy szimpla, leheletnyi smink segítségével. Bár a szakember videóján tényleg nagyon Kate Moss-os az eredmény, nem mindenkinél érhető el hasonló hatás.

Ahhoz, hogy valóban látványosak legyenek a gödröcskék, hasonló arckarakterre van szükség, erőteljesebb, határozott arccsonttal. A kontúrozás maximum kiemeli az előnyös vonásokat és elfedi az előnyteleneket, ám semmiképp nem szabja át a megjelenést.

Érdemes halványabb tónussal próbálkozni, így garantáltan nem lesz túlzó, koszfoltszerű a végeredmény. A kilencvenes évek sikkje kicsit sem elérhetetlen, Kate Moss hanyag, flegma eleganciájából bárki könnyedén ihletet meríthet.

Kiemelt kép: Francois Durand for Dior/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés