A Giorgio Armani őszi-téli kampányában Kate Moss tőle szokatlan frizurával jelenik meg, amitől teljesen kivirult az angol szupermodell.

Kétféle modell létezik, az egyik, aki kaméleoni képességekkel váltogatja a külsejét, a másik pedig, aki szinte már védjegyének tekinti a frizuráját, a sminkjét, a stílusát, ezért nem sűrűn tér el a megszokott megjelenésétől. Kate Moss inkább az utóbbi típusba tartozik, hiszen kislánykora óta ragaszkodik szőke hajszínéhez – néha világosabb, néha sötétebb verzióban – és a hajfazonján sem gyakran változtat.

Még csak 15 éves volt, amikor belecsöppent a modellszakmába, és harminc év múltán is nagyjából ugyanazt a karaktert hozza, csak idősebb kiadásban. A legendássá vált, kissé unott és flegma nézésén is alig finomított a szupermodell, és hanyag mozdulataitól is csak akkor válik meg, ha elegáns fotózásra hívják. Persze ez nem azt jelenti, hogy Kate Moss még soha nem okozott meglepetést, de a kifutókon és a divatfotózásokon is általában azt várják el tőle, hogy önmagát adja, és a tipikus Kate Moss-stílust hozza, ami már szinte beleégett az emberek emlékezetébe.

Bár anno már kipróbálta egyszer-kétszer a frufrus frizurát, a Giorgio Armani őszi-téli kampányának kedvéért kilépett komfortzónájából, és valami egészen újat vállalt be, ami tökéletesen passzol az arcformájához, és a vagány énjéhez. A hatvanas éveket idéző frufru és a blunt bob fazonpárosítás csodásan passzol Kate Moss karizmatikus személyiségéhez, hiszen egyszerre nőiesen elegáns, és rockosan dögös. Akár paróka, akár nem, éveket fiatalít a szőke modellen, aki texturált anyagú, kék és szürke elegáns ruhákat visel a képeken.

Kate Moss egyébként nemrég háttérbe tette a modellkedést és saját ügynökséget alapított, így egyre ritkábban láthatjuk majd divatkampányokban. Bár ő a Giorgio Armani új kollekciójának az arca, azért szeretné az üzleti életben is megcsillogtatni tehetségét. Úgy tűnik, most már csak kedvtelésből vállal fotózásokat.

 

Kiemelt kép: David M. Benett/Getty Images.

Képgaléria képei: Mert & Marcus/Giorgio Armani 2019-es őszi-téli kampány.

  • Megosztás:
hirdetés