Kate Moss még mindig keresett modell, karrierje ismét egy csúcsponthoz ért. Szépsége még mindig a régi, de azt a legjobb indulattal sem mondhatnánk, hogy nem látszanak meg rajta az évek.

hirdetés

Kate Moss-nak mindig is sokat elnézett a divatszakma, hiszen olyan erős kisugárzású, karizmatikus személy, aki lehengerlő hatással van az emberekre. A húszas éveiben még a kicsapongó életmódja felett is szemet hunytak, pedig akkoriban szigorúbb elvárásoknak kellett megfelelnie egy modellnek, amibe az átmulatott éjszakák nem tartoztak bele.

A szupermodell mindent elért, amit a szakmán belül lehetett, és ma sem panaszkodhat, hiszen 44 évesen a legkeresettebb modellek között van. Pedig a bőre már korántsem olyan tökéletes, mint fénykorában, finoman szólva, nincs megkímélt állapotban.

A Harper’s Bazaar egy év végi összeállítást készített a modellel, melynek hangulatvilága a nyolcvanas-kilencvenes évekre hajaz. Kate Moss nemcsak megidézi a múltat, hanem visszaránt minket a régi időkbe: makulátlanul simára retusált bőrével olyan, mintha a húsz évvel ezelőtti arcát látnánk.

 

Fotók: Harper’s Bazaar, Getty Images.

  • Megosztás: