A nyár végi, őszbe hajló időszak rengeteg témát szolgáltat az esküvő stílusához. Ilyenkor különösen népszerűek a rusztikus hangulatú helyszínek, melyekhez remekül passzolnak a bohém frizuratrendek.

Sokan szervezik nyár végére az esküvőjüket, bár a kellemesebb idő ilyenkor sem garantált, többnyire még ki lehet használni a szabadtéri helyszíneket. Különös atmoszférája van egy tóparti, erdőszéli, vagy autentikus, falusi menyegzőnek, ahol nem a pompás elegancia, hanem a természetesség dominál.

Ehhez a trendhez különösen jól alkalmazkodik a bohém esküvői frizuradivat, mely copfokat, fonott kontyokat, koszorúkat és lágy, szélfútta hullámokat is felvonultat.

A bohém frizuratrendek kvintesszenciája

Nemcsak a fesztiválokon, hanem a rusztikus esküvőkön is uralkodó szerepet kapnak a bohém frizurák, melyek gyakran különféle fonási technikákat ötvöznek. Jó, ha a fodrász képben van a francia, a holland, a halfarok-, a vízesés-, vagy a kalászfonatot illetően, hiszen ezek mind elbűvölően mutatnak a bohókás esküvői frizurában.

Egy bogyós, vagy zöld növényekből álló, természetes koszorút is bele lehet komponálni a lágyan hullámzó hajzuhatagba.

Rusztikus csipkedíszekkel is meg lehet bolondítani a bonyolult copfokat.

A mezei virágok tündérien feldobják a lazán feltűzött, hullámos tincseket.

Ez a romantikus körfonat különösen jól passzol hátul kivágott csipkeruhákhoz.

Az őszbe hajló idő csodaszép, színes koszorúkat inspirálhat. A frizurába szurkált szárított virágok abszolút megteremtik a rusztikus hangulatot.

Szélfútta loknik, és mini rózsalugas díszíti a bohém kontyot.

Az antik hatású hajékszerek remek kiegészítő lehetnek a vintage stílusú kontyoknak.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés