A cambridge-i hercegné a jövő év elején tölti a bűvös negyvenet, a kerek évszámról azonban megjelenése cseppet sem árulkodik. Nem csupán az előnyös ruhadaraboknak köszönheti, hogy hihetetlenül nőiesen fest és nem észlelhető rajta az idő múlása. Katalin hercegné rutinja maximálisan hozzájárul ahhoz, hogy mindig csúcsformában van.

hirdetés

 

A brit királyi család tagjaként különösen fontos kellő időt fordítania arra, hogy megőrizze legjobb formáját. A dinasztia nő tagjainak nap mint nap szigorú elvárásoknak és szabályoknak kell megfelelnie, aminek a megjelenés is részét képezi. Cambridge hercegnője maximálisan eleget tesz ezeknek a követelményeknek. Kate Middleton három gyermeknek adott életet, közelít a negyvenhez, és varázslatosan néz ki. Ez azonban nem csupán a genetikának köszönhető, Katalin megszokott rutinja jelentős mértékben hozzájárul kifogástalan megjelenéséhez.

A királyi család tagjaként csak ritkán ad interjút, vagy beszél személyes tartalmakról. Ezt a hagyományok így követelik, pláne, ha szépségtitkokról van szó, persze, folyamatosan szivárognak ki információk arról, hogy mivel és hogyan szépülnek a család nőtagjai.

Katalin szépségével, sikkes és stílusos megjelenésével, valamint légiesen karcsú alakjával rendszerint felhívja magára a nyilvánosság figyelmét. Azonban a hercegné tökéletessége is kemény munkának köszönhető. Kate Middleton mindennapjaiban fontos szerepet játszik az egészséges táplálkozás és a megfelelő mennyiségű mozgás.

Katalin hercegné rutinja nem különbözik sokban egy átlag edzéstől

Csodára nem kell számítani Katalin hercegné rutinját illetően, nem létezik egy olyan titkos varázsital vagy csodamódszer sem, amivel a brit királyi család tagjai fitten tartják magukat. A hercegnétől soha nem állt messze az edzés, rengeteg sportot imád és kifejezetten szeret mozogni. Gyakran fut, emellett az erősítő feladatokat sem veti meg.

Kedvence a plank, egy közeli ismerőse a Daily Mailnek mesélt arról, hogy Katalin rendszeresen beépíti az edzéseibe ezt a gyakorlatot. Minden nap mozog, sokszor kardiózik és súlyzós edzéseket is tart, mindezt személyi edző nélkül. A három gyermek mellett is igyekszik időt szorítani arra, hogy a testmozgás rendszeres legyen, és szerves részét képezze a mindennapjainak.

Kate Middleton a változatosság híve, minden alkalommal más és más típusú mozgásformákat végez annak érdekében, hogy garantáltan kitartó maradjon és ne unja meg a megszokott gyakorlatsort. Nem csak egy területre koncentrál, igyekszik olyan edzésformákat kipróbálni, amelyek a teljes testét átmozgatják. Ez az eredményen egyértelműen látszik is, hiszen a hercegné alakjába nem lehet belekötni.

Rutinja nem csupán zsírégető és izomerősítő gyakorlatokból áll, Katalin kifejezetten szereti a jógát is, amely erősíti a törzset és elképesztő tartásjavító hatással bír. Az pedig köztudott tény, hogy a tökéletes tartás talán a legfontosabb elvárások között szerepel a királyi család életében. A jóga emellett segít számára kikapcsolódni, megnyugodni, s ennek köszönhetően a stressz esztétikai jelei is kevéssé mutatkoznak meg rajta.

A diéta az alapköve mindennek, Katalin hercegné rutinja követendő példa

Katalin étkezési rutinja a magas mértékű fehérjebevitelre összpontosít. A Dukan-diétát elmondása szerint csak és kizárólag a terhesség miatt felszaladt kilók leadására alkalmazta. Ezzel a fogyókúrás technikával kapcsolatban igencsak megoszlanak a vélemények, sokak szerint kifejezetten egészségtelen annak ellenére, hogy gyorsan segít megszabadulni a feleslegtől. A szénhidrát jóformán teljeskörű kizárásával jár, ami nem feltétlenül illik bele az egészséges étrend fogalmaiba.

A hercegné alapvetően kifejezetten egészségesen étkezik. Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, kiemelten figyel az antioxidánsok kellő bevitelére. A Daily Mail szerint általában kerüli a tejtermékeket. Reggel és délután minden egyes nap mandulatejből készült turmixot fogyaszt, amibe szeret matchát, spenótot, koriandert és áfonyát is tenni. Ezek a smoothie-k a legjobb salaktalanítók, megfelelő étrend és mozgás mellett garantáltan hozzájárulnak a tökéletes alak eléréséhez. Előszeretettel választ olyan ételeket, amelyek pozitív hatással vannak bőrének egészségére is.

A diétás étrend számára nem egyenlő a koplalással. Katalin hercegné rutinja tartalmaz kiadós ételeket is, nagyon szereti a sült csirkét és a különböző leveseket. A mindennapos mozgás mellett megengedheti magának, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül bőségesen vacsorázzon együtt családjával.

És hogy hogyan jut ideje minderre? Három gyermek mellett is van lehetősége arra, hogy szigorú szabályok szerint éljen. A rendszeres testmozgásának szerves részét képezi az is, amikor időt tölt a szabadban gyermekeivel, vagy épp amikor futni megy imádott kutyájukkal. Sokszor szoktak közösen teniszezni, esetleg elutaznak síelni.

Katalin napirendje minden bizonnyal előre meg van tervezve, és egy precíz, jól átgondolt tervbe sokkal könnyebb beilleszteni a rendszeres edzést. A hercegné nádszálkarcsú alakja irigylésre méltó, de a rutinjából az is kitűnik, hogy sok áldozatot hoz azért, hogy a mindennapi feladatai és jelenési kötelezettségei mellett megtartsa bomba formáját. Igaz, neki annyiból egyszerűbb a dolga, hogy szakértők segítik az étrendje összeállításában.

Kiemelt kép: Chris Jackson – Pool/Getty Images.

Cikk képei: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés