Bár sokkal kiforrottabb a stílusa, mint a húszas éveiben, a színésznő öltözködését nem a kora határozza meg. Átgondolt megjelenését lezseren nőies, és klasszikus darabokra alapozza.

Jennifer Aniston azon kevés színésznők egyike, aki mindenféle módon kerüli a feltűnést, mégis mágnesként vonzza a figyelmet. Az öltözködéssel is valahogy úgy van, mint a sztársággal: nem lihegi túl a dolgot, de nem is becsüli alá a jelentőségét, és bár szereti kihasználni, hogy van mit a tejbe aprítania, nem lohol a legújabb trendek után.

A stílusát inkább az átgondolt egyszerűség jellemzi, melyből a klasszikus és vagány elemek sem hiányoznak. Az öltözékében mindig akad egy-egy finomabb dizájnerdarab, ami az örökzöld divatot képviseli, ugyanakkor nem veti meg a mindennapi, könnyen elérhető fazonokat, melyeket naponta láthatunk az utcán. A vörös szőnyegen kívül a kényelmet részesíti előnyben, így attól sem jön zavarba, ha flip-flop papucsban és szakadt farmernadrágban kapják lencsevégre.

Hihetetlen, de a Jóbarátok Rachelje idén februárban töltötte be ötvenet, bár életkorának a legapróbb jeleit sem lehet tetten érni rajta. Fiatalos megjelenéséhez az öltözködése is hozzájárul, amelyben nemcsak a farmer-ing kombináció dominál. Kreatív, klasszikus szettjeit bárki lekövetheti, hiszen ezekkel a letisztult szabásvonalakkal bármelyik üzletben találkozhatunk.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés