A színésznő ötvenéves lett, de az évek múlása csupán a stílusán keresztül mérhető, ő maga szinte semmit sem változott. Jennifer Aniston szemtelenül jó formában van!

Jennifer Anistont senkinek sem kell bemutatni, különösen azoknak nem, akik még emlékeznek a kezdet kezdetére, amikor 1994-ben debütált a Jóbarátok című sorozatban. Rachel Green szerepében szinte sziporkázott, bár nem ő választotta a karaktert, inkább fordítva, az talált rá, hiszen eredetileg Monica Geller szerepére jelentkezett.

Végül ennek a fordulatnak köszönhette karrierjét, a Jóbarátok egykori csapatából ugyanis Jennifer Aniston tört a legmagasabbra, és talán neki sikerült a legjobban megőriznie akkori vonásait. A színésznő nem maradt beskatulyázva, azóta számos filmsikert tudhat a magáénak. Igaz, inkább a komika szerepek találták meg, azért akadt egy-két komolyabb hangvételű alakítása is.

Jennifer Aniston február 11-én töltötte be ötvenedik életévét, bár a megjelenése alapján még 45-nek sem gondolnánk. Stílusérzékének és nőiességének is jót tettek az évek, az alakja pedig egészen elképesztő. Bár fiatalkorában átlagosnak tartotta külsejét, pont ezzel a kedves, szomszédlányos megjelenéssel lopta be magát a közönség szívébe.

Az, hogy mennyire jó formában van manapság, már cseppet sem mondható átlagosnak, hiszen úgy tűnik, tökéletesen megőrizte bőrének feszes üdeségét és hibátlan alakját. Képgalériánkban megnézheted, mennyit változott, vagy inkább nem változott a színésznő az évek során.

Kiemelt kép: Axelle Bauer-Griffin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés