Jennifer Aniston stílusát mindenki imádja, és sokan szeretnének rá hasonlítani még most is, pedig a gyönyörű színésznő idén már 50 éves lett. A stílusa iránti rajongást valószínűleg az alapozta meg, hogy a Jóbarátok Racheljeként mindig eszméletlen jó szettekben láthattuk. Rajta még a pulcsi és a melegítő is jól állt, így csakhamar ő lett az első számú divatikon, aki követendő példaként szolgál, ha egy ütős szett összeállításán gondolkodunk.

Jennifer Aniston letisztult eleganciája

Ha egy kicsit jobban beleássa magát az ember Jennifer gardróbjába, láthatja, hogy a valóságban mennyire egyszerűen öltözködik még a vörös szőnyeges eseményeken is. Általában egyszerű fazonú darabokat visel, kerüli a mintás, túlságosan csillogó vagy habos-babos ruhakölteményeket.

Stílusa a ’90-es évektől napjainkig nem sokat változott, általában ugyanolyan színű és fazonú darabokat hord évről évre. Olykor-olykor láthattuk egy-egy extrémebb ruhában, de összességében túlzásoktól mentes, letisztult szettjei vannak. Nézzétek meg a galériát, ahol erre bizonyítékot is találtok!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés