Isabeli Fontana végre a nyár csodás, felszabadult oldalát mutatja meg: a kertben henyél és gyümölcsöt majszol, de nem csak ezzel idézi meg a vakáció édes hangulatát. A gyönyörű brazil modell szexi fehérneműszettekben és fürdőruhákban sütteti magát a napon, melyek letisztult fazonjaikkal a komfortérzetet és a nőiességet egyszerre garantálják. Ez a kis kampány szépen összefoglalja, milyen az idei fehérneműdivat!

hirdetés


A kétgyermekes, 37 éves modell bomba formában van, sőt, sokkal szexisebb, mint 16 éves korában, amikor felfigyelt rá a Victoria’s Secret. Természetes kisugárzása most is magával ragadó, ő egyszerűen csak létezik a kamera előtt, sohasem játszik rá mesterkélten vagy erőltetetten a dögös megjelenésére.

Legújabb fotóit is a szabadság, és az önfeledt életérzés hatja át – a dolce vita életfilozófia egyszerűen a vérében van a brazil szépségnek, hiszen olasz és spanyol felmenőkkel is büszkélkedhet.

Isabeli Fontana és a nyári fehérneműdivat

A holland Love Stories fehérneműmárka és a brazil Riachuelo áruház együttműködéséből született kollekció tényleg a nyári életérzést tükrözi.

 

A csipkés body-k, a pasztelles, játékos melltartók és bugyik, valamint a letisztult fürdőruhák is úgy lettek megtervezve, hogy az aktív nyári tevékenységekhez, illetve a pihenéshez, kikapcsolódáshoz egyaránt passzoljanak.

Könnyed anyagok, egyszerű, de szexi részletek jellemzik a felsorakoztatott darabokat, melyek a tikkasztóan meleg napokon is felszabadult viseletet garantálnak. A zöld árnyalatok a fürdőruhák és alsóneműk terén is nagyon divatosak lesznek, egy élénk, levélzöld darab azonnal a természetbe csábít.

Isabeli Fontana a kampány arca, akinek azt is elhisszük, hogy csak fehérneműt, fürdőruhát, és pizsamát csomagolt a nyaralásra. Az idei fehérneműdivat könnyed, szexi és játékosan nőies, ugyanakkor a komfortosságot tartja szem előtt.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Képgaléria képei: Love Stories x Riachuelo kampány.

  • Megosztás: