A 25 éves Ireland Baldwin számos divatlapban szerepelt már. Kim Basinger és Alec Baldwin lánya sikeres modell, ám nem csak azért népszerű, mert édesanyja nőies testalkatát örökölte. Divatérzékével, stílusos öltözékeivel is kitűnik a sorból, így nem csoda, hogy mindig felkelti a fotósok érdeklődését.

hirdetés

Ireland Baldwin szerencsés géneket örökölt, hiszen nagyon hasonlít édesanyjára. Kim Basinger fiatalon pont így nézett ki. Ireland nem szégyenlős, imádja a merész ruhákat, melyekben megvillanthatja a nőies idomait. A 25 éves lányt még tinédzserként szerződtette le az egyik legnagyobb modellügynökség, rengeteg divatmagazin címlapján szerepelt már.

Ireland édesanyja bájos arcvonásait és édesapja vagányságát örökölte. Ez a csibészes játékosság megjelenik az öltözködésében is, hiszen sosem ölt magára unalmas szerelést. Imádja a merész fazonokat, legtöbbször olyan darabot választ, amivel kihangsúlyozhatja határozott személyiségét. A 25 éves modell Kim Basingerhez hasonlóan lelkes állatvédő, pár évvel ezelőtt meztelenül népszerűsítette a PETA egyik kampányát.

Ireland Baldwin imádja merész ruhafazonokkal hangsúlyozni a nőies idomait

Bár Ireland még szemtelenül fiatal, láthatóan jól kiforrott stílussal rendelkezik. A megjelenésében tökéletes harmóniát alkotnak a nőies és a vagány ruhadarabok. Imádja a blézereket, nadrágkosztümöket, és a miniszoknyákat sem szokta hanyagolni. A kosztümöket Kim Basinger úgyszintén kedveli, a színésznő legtöbbször a vörös szőnyegre is efféle kreációt választ.

Szeret trükközni a különleges szabásvonalakkal, a mélyebb kivágásokkal és az egyes anyagok kombinálásával. Ireland mindig felhívja magára a figyelmet, ám a megjelenése mégsem túlságosan kihívó vagy harsány. A kivágott vagy rövid ruhákkal sem lő túl a célon.

 

Ireland angyali arcú, bájos szépség, így igazán meglepetésszerűen hat merész, vagány stílusa. Imádja a feltűnő sminket, és a szőke frizuráját sem szokta lágy loknikban viselni. Kedveli a vizes hatású frizurát, a szélfútta kontyokat és a laza copfokat.

A ruhatárában nem csak a visszafogott tónusok találhatóak meg, mivel szereti a színeket, a feltűnőbb mintákat, díszítéseket. Ha feketét választ, akkor azt mindig feldobja valami különlegességgel, vagy eleve feltűnő kreációt ölt magára. Sokkal izgalmasabb stílussal rendelkezik, mint az édesanyja, akinek főként a klasszikus darabok sorakoznak a gardróbjában. Kim Basinger fiatalon sem szerette túlzottan a feltűnést, ezzel szemben Ireland valósággal sziporkázik a vörös szőnyegen, és élvezi, ha a figyelem középpontjába kerülhet.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás: