A 31 éves Iggy Azalea kék, zöld, neonsárga, Barbie-szőke, és felemás hajszínnel is megjelent már a nagyközönség előtt, ám merész stílusánál is nagyobb feltűnést kelt nőiesen formás alakjával és gyorsan pergő nyelvével. A rapper nem riad meg a feltűnőbb szerelésektől, és az sem okoz gondot számára, ha más bőrébe kell bújnia egy-egy fotózás erejéig. Most egy címlap kedvéért alakult át, hogy megmutassa, milyen lenne Jessica Rabbit a valóságban. Mintha rászabták volna ezt a dögös karaktert!

hirdetés

Jessica Rabbit karaktere az 1988-as Roger nyúl a pácban című filmben tűnt fel. Az alkotás vegyes technikával készült, vagyis színészek és rajzolt figurák egyaránt szerepelnek benne. A negyvenes évek bűnügyi drámáit és a noir műfajt parodizálja. A mű végül három Oscar-díjat is nyert, és azóta is sokan rajonganak a különleges játékfilmért.

A vörös hajú, karcsú derekú rajzfilmfigura az évek során mondhatni önálló életre kelt, és valóságos szimbólummá vált. Bár a teste kifejezetten aránytalan, hiszen a nagy mellekhez nagyon keskeny derék társul, mégis sokan a vonzó megjelenéssel azonosítják.

Az elmúlt években számtalanszor elképzelték már, hogy miként festene a valóságban, Heidi Klum pár éve egy halloweeni buli kedvéért öltötte magára Jessica Rabbit híres vörös frizuráját. Az alakját implantátumokkal és speciális, gumiból készült pótlásokkal egészítették ki, az arcát pedig teljesen maszk fedte. A gyönyörű modell annyira átalakult, hogy fel sem lehetett ismerni.

Az ikonikussá vált rajzfilmfigurát most Iggy Azalea jelenítette meg a Harper’s Bazaar kedvéért, így néhány fotó erejéig megvált a már védjegyévé vált szőke tincsektől.

Iggy Azalea a tökéletes Jessica Rabbit

Iggy Azalea hibátlan alakkal rendelkezik, és sohasem számított szégyenlősnek. A botrányos öltözékek távol állnak tőle, ám a mélyen dekoltált vagy éppen combvillantós darabokat simán bevállalja. A fotózások során legtöbbször a szexis énjét szokták kidomborítani, az utóbbi időben azonban kerülte a reflektorfényt a rapper, ezért is okozott nagy meglepetést a Harper’s Bazaar címlapjával.

 

Azalea nőies alakjával tökéletesen kelti életre a rajzfilmfigurát. A fotózás kedvéért vörös parókát kapott, a tincseket lágyan ondolálták, épp, mint a híres filmben. A sminkre is mesterien odafigyeltek: kicsit túlzó szemhéjfestéssel és tüzes, vörös rúzzsal tették teljessé a küllemét. Bár Iggy a hétköznapokban nem szokta túlzásba vinni a festéket, a Jessica Rabbit külsőhöz hozzátartozik a hangsúlyos makeup.

Iggy Azalea arányos homokóra alkattal rendelkezik, nagyon vékony a dereka, így a trükkös ruhafazonokkal könnyen ki tudták hangsúlyozni az adottságait. Természetesen a pirosból készült, szexis kreáció nem hiányozhatott a fotózásról, a 31 éves rapper egy efféle darabban pózol a címlapon. A vérpezsdítő, vörös ruha mellett a divatos fekete fazonkombinációk is megjelennek a képeken, melyek kihangsúlyozzák a dalszerző-modell érzékiségét.

A rappert Thom Kerr fotózta a vietnámi Harper’s Bazaar számára. Wilford Lenov válogatta össze a ruhakreációkat, főként a Jean Paul Gaultier és a Dolce & Gabbana darabjait csíphetjük fel. A különleges hangulat megteremtéséről Emily Jones gondoskodott. A felvételek piros és fehér háttér előtt készültek, nincs túl sok kellék vagy díszlet, így az összes reflektorfényt a Jessica Rabbit karakterét magára öltő Iggy Azelea kapja.

 

Kiemelt kép: Gary Gershoff / Getty Images. 

Képgaléria képei: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés