Helena Christensen bombaformába hozta magát, mióta visszatért a modellszakmába, így érthető, hogy merész fotókat is bátran vállal. A kilencvenes évek óta sikeres manöken decemberben lesz 51 éves, de még mindig olyan az alakja, mint húszéves korában.

Helena Christensen az elmúlt években módszeresen visszaépítette karrierjét, újabb sikereihez nyilván az is hozzájárul, hogy még mindig elképesztően jól néz ki. A kilencvenes évek szupermodellje sokat tesz azért, hogy retusálás nélkül is kifogástalanul mutasson, ennek köszönhetően pedig rendre megtalálják a bevállalós felkérések.

Helena Christensen alakján nem fog az idő

A japán Vogue szeptemberi összeállításában megmutatja feszes, hosszú combját a modell, és úgy alapvetően az erotikus kisugárzásra törekedett a magazin. Bár új képein a kelleténél picivel több Photoshopot kapott Helena Christensen, az Instagramon természetesebb fotókat is látni róla, melyeken felvállalja szeplőit, és a sminkmentes arcát.

Chris Colls divatképei a múltba repítenek vissza minket, mintha a kilencvenes években járnánk, amikor kibontakozott Christensen karrierje. Éppolyan dögös, mint pályája kezdetén, és persze a kor kliséit is sikerült elsütni, melyek megalapozzák a vérforraló hangulatot.

A vizes bőr és haj, a szélfútta frizura, valamint a maszatos szemsmink mind menő fotótéma volt akkoriban, és úgy tűnik, újra élni lehet ezekkel a hatásvadász elemekkel. Sarajane Hoare a Burberry, a Tom Ford, és a Marc Jacobs ruháiba öltöztette a modellt, aki természetességet csempészett a divatos beállításokba.

 

Kiemelt kép: James Devaney/GC/Getty Images.

Képgaléria képei: Chris Colls/Vogue Japan.

  • Megosztás:
hirdetés