Bár nem a ruha teszi az embert, az öltözködése sok mindent elárul egy nőről. Például azt, hogy mennyire érzi magát nőnek a bőrében. Az alábbi hírességek nőiessége dacol az idővel!

Egy nő hatvan év felett sem szűnik meg nőnek lenni, és a megjelenését bizony az öltözködése, a stílusa is merőben befolyásolja. Fiatalosnak lenni nem annyit tesz, hogy az ember magára aggat mindent, amit az épp aktuális divat diktál. Számos felmérés azt bizonyítja, hogy egy nő stílusa nagyjából harminc éves korára érik be, és onnantól kezd el tudatosan öltözködni.

A stílus pedig – bár a trendekből táplálkozik – nem egyenlő a divattal. Helen Mirren, Susan Sarandon, Meryl Streep, Jane Fonda és Anna Wintour már bőven elmúlt hatvan, ám külsejük és kisugárzásuk valahogy meghazudtolja a korukat. Képeiket bármeddig elnézegetnénk, mert üdítő fellépésükkel rácáfolnak arra, ahogyan a legtöbben elképzelik kortársaikat. Stílusuk tökéletesen tükrözi egyéniségüket, és nem félnek vállalni önmagukat. A legjobb szettjeikből szemezgettünk!

  • Megosztás:
hirdetés