Az őszi kávébarna és a téli gesztenyeszín után tavasszal egy vibrálóbb, élénkebb, világosabb barna hajárnyalatra számíthatunk, ami már most óriási népszerűségnek örvend.

Bár a fahéj illatát a téli időszakhoz kötjük, a színéről mostantól a tavasz fog eszünkbe jutni. Tavaly ősz óta a barna hajszínpalettát követi a legnagyobb figyelem, hiszen onnan kerültek ki a legdivatosabb árnyalatok. A vöröses tónusok szintén nagy sikernek örvendtek a téli hónapokban, így érthető, hogy a tavaszi trendekben már összemosódnak a legmenőbb koloritok.

A fahéj egy meleg, lágy tónus, vöröses reflexiókkal, melyek szinte sziporkáznak a napfényben. A barna alaptónus a közepes mélységű árnyalatoktól a világosabb változatokig terjed.

A fahéj hajszín balayage-technikával készült verziói nem feltétlenül hagyják eluralkodni a tincsek vöröses beütését, inkább a világosabb és sötétebb barna árnyalatokkal játszanak, minimális fahéj fűszerezéssel.

Az Instagramon már lemérhető, milyen sokan megkedvelték ezt a nőies hajárnyalatot, sőt, inspirációt meríthetünk azoktól, akik már kipróbálták ezt a frizuradivatot.

Ha nem akarunk drasztikusan változtatni a barna hajszínünkön, a fahéj könnyed reflexszínként is választható, hogy ragyogásával feldobja a frizurát.

Ilyen vibráló frizurát kaphatunk, ha a fahéj vöröses tónusát hagyjuk érvényesülni.

Minden korosztálynak jól áll ez a természetes árnyalat.

Gyönyörű, ahogy a fahéjszínű tincseken megtörik a fény.

A sötétbarna haj világosítására is alkalmasak a fahéj reflexiók.

 

  • Megosztás:
hirdetés