Halsey az első perctől kezdve bátran kommunikálta követői és rajongói felé terhességét, az amerikai énekesnő nem rejtegette testének változását a szülés után, ami nők sokaságának lehet egy motiváló üzenet napjainkban.

A 27 éves, elképesztően bevállalós Halsey rendszerint megmutatta kifogástalan alakját a nyilvánosságnak Instagram-oldalán, ezt a szokását pedig nem változtatta meg élete eddigi legnagyobb eseménye sem. Miután kiderült, hogy kisbabát hord a szíve alatt, bátran mutatta meg mindenkinek testének változásait.

 

Halsey hamar visszatért a színpadra a szülés után

A gyönyörű arcú, extravagáns énekesnő alig három hónappal gyermeke születése után már a Saturday Night Live show-ban lépett fel, rajongóit pedig lenyűgözte az általa viselt testhezálló fekete overall, amit egy övvel dobott fel, kiemelve ezzel formás alakját.

Halsey ezek után az Instagramon több képet tett közzé testéről, ami a terhesség és a szülés következtében teljes mértékben megváltozott. Az énekesnő nem akart téves illúziót kelteni a show alkalmával készült felvételek és képek által, meg szerette volna mutatni, hogy minden egy tökéletes ruha és a jól beállított fények eredménye volt.

Halsey inspiráló posztja megmutatja, hogy a striák egy természetes változás következményeként jelennek meg testünkön, és fontos, hogy elfogadjuk őket. Ha valaki tenni szeretne ellenük, több lehetősége is van. Számos növényi olaj hozzájárul a striák megelőzéséhez, a bőr rugalmasságának serkentéséhez. Aki drasztikusabb megoldásra szánja el magát, választhatja a lézeres kezelést is.

 

Kiemelt kép: Rosalind O’Connor/NBC/NBCU Photo Bank/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés