Gwyneth Paltrow lánya eddig keveset szerepelt a nyilvánosság előtt, ám édesanyja rendszeresen töltött fel róla készült képeket az Instagramra. Pár hete viszont Apple-t is fotózták a Goop legújabb kampányához, és nyilvánvalóvá vált, hogy kész nő.

hirdetés

Gwyneth Paltrow lánya, Apple már kész nő!

A márkát Gwyneth Paltrow hozta létre még 2008-ban, és azóta szépen kinőtte magát. Már számos branddel működik együtt, és többek között ruhákat, parfümöket és egyéb bőrápolási termékeket lehet megvásárolni a honlapjukon. Emellett megtalálhatóak az egészséggel és szépségápolással kapcsolatos bejegyzések is.

Bár a termékeket eddig mindig modelleken fotózták, akik stúdióban pózoltak, most mégis Gwyneth és a lánya viseli őket. A képek az otthonukban készültek, és a 47 éves színésznő a legtöbb felvételen még sminket sem visel. Ettől függetlenül nagyszerűen sikerültek a fotók, amelyeken látszik, hogy még mindig milyen gyönyörű Gwyneth arcbőre. Ez a természetesség teljesen illik a hírességhez, hiszen idén még a Golden Globe-gálán is  ősz hajtincsekkel jelent meg.

Apple nagyon hasonlít édesanyjára, ez már többször is kiderült, és a kampányhoz készült képen hátulról szinte teljesen olyan, mint Gwyneth. Kétségtelen, hogy csodás géneket örökölt, és szinte megszólalásig hasonlít a fiatal Paltrow-ra. Aki viszont szintén inkább anyjára hasonlít, ez is kiderült abból a videóból, amelyben a három generáció beszélget, és a család két idősebb tagja osztja meg a bőrápolási tippjeit a legfiatalabbal. Apple egyébként számos alkalommal részt vett már anyja üzletének a népszerűsítésében, nagyon elkötelezett a Goop iránt.

Képek: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images, Goop .

  • Megosztás:
hirdetés