Szolid divatfotók készültek a színésznőről, melyek sallangmentesen és szemfényvesztés nélkül mutatják be kortalan szépségét. A magazin nem törekedett arra, hogy leradírozza arcáról az éveket.

Gwyneth Paltrow 2013-ban azt nyilatkozta a Harper’s Bazaar magazinnak, hogy, bár mindent megtesz azért, hogy megőrizze fiatalos kinézetét, nem a drasztikus beavatkozások híve. Inkább organikus termékekkel és lézerkezelésekkel próbálkozik, illetve igyekszik elfelejteni korábbi botlását, amikor ő is a botoxhoz nyúlt.

Saját bevallása szerint, úgy nézett ki akkoriban, mint egy őrült, ezért biztos benne, hogy soha többé nem fog ráfanyalodni. Azóta öt év eltelt, és szinte hihetetlen, de a színésznő már a 46. életévét tapossa, ám ezt a külseje alapján senki nem mondaná meg róla.

Az angol Marie Claire 2018-as, novemberi címlapján Gwyneth Paltrow a természetességet hirdeti szeplős bőrével, üde mosolyával és leheletfinoman sminkelt, szinte retusálatlan arcával. Bár tudjuk, hogy minden borítóképen végeznek utómunkálatokat, nagyon nem mindegy, hogy csak a fényerőn és a színeken állítanak picit némi filterezéssel, vagy csúnyán kifejezve, belenyúlnak a fotóalany arcvonásaiba. Itt az utóbbi egész biztosan nem történt meg: a színésznő szarkalábai, bőrpórusai, sőt, az aranybarna szeplői is jól látszanak, melyektől csak még bájosabb.

A képeken Gwyneth Paltrow fehér árnyalatú szetteket visel, és ez a koncepció talán nem véletlen, hiszen úgy hírlik, hogy nemrégiben hozzáment az Amerikai Horror Story produceréhez, Brad Falchukhoz. Az esküvőt szűk körben tartották, és nem verték nagydobra, de azért jó pár híresség jelen volt az eseményen. A Marie Claire a kicsit hippis, hanyag nőiességre, illetve a természetességre helyezett nagy hangsúlyt a színésznővel készített divatfotókon. A meglepő stílusmixekben a tornacipő és a csipke is jól megférnek egymással, csodaszép, minimál ékszerekkel kiegészítve.

  • Megosztás:
hirdetés