Gina Lollobrigida stílusa már pályafutása kezdetén is elképesztően nőies volt, kifinomult ízlése pedig mind a mai napig visszaköszön öltözékeiben. Olasz nő lévén a vérében van a divat, 94 évesen éppúgy ad a megjelenésére, ahogy azt karrierje csúcspontján, az ötvenes években tette.

hirdetés

A színésznőt igencsak hamar felfedezték, kiemelkedő szépségének köszönhetően pillanatok alatt ismertté vált. Szépségversenyek rendszeres résztvevője volt, eleinte modellként dolgozott. Később a filmvászon vált igazán sikeressé, a közönség imádta a színésznőt, férfiak milliói rajongtak érte. Az ötvenes évek egyik legismertebb szexszimbólumaként tartják számon, nem is véletlenül.

Páratlan szépségével, tökéletes, nőies alakjával mindenkit elvarázsolt, ráadásul a kifogástalan külsőhöz elképesztő ízlés is társult, ami azóta sem változott. Gina Lollobrigida 94 évesen sem veti meg a csillogó eleganciát, egyszerűen imádja a gyönyörű ruhákat.

Gina Lollobrigida stílusa kimeríti az olasz díva fogalmát

Az olasz színésznő rendkívüli kifinomultsággal válogat a kreációk közül, bárhol is jelenjen meg, garantáltan minden tekintet rátapad. Az általa választott ruhák egytől egyig különlegesek, nőiesek és egyediek. Imádja a finom részleteket, rendszerint aprólékosan kidolgozott darabokat visel.

 

Hűen az olasz stílushoz, imádja a vidám árnyalatokat. A vadító piros nála egyértelműen a ruhatár része, ám az elegáns fekete, valamint élénkebb árnyalatok, mint a rózsaszín vagy kék, éppúgy előkerülnek a gardróbjából. A legtöbb stylist szerint a feltűnőbb, erőteljesebb, világos színek fiatalító hatással bírnak, bár Gina Lollobrigida nem csupán ennek köszönheti, hogy letagadhatna jó pár évet az életkorából.

Többnyire a csillogó részletek, a tolldíszítés, valamint a nőies csipkemintázat dominál szettjein. Egy igazi díva, ebből adódóan ruhái, valamint stílusa is egy kifinomult nő látszatát keltik. Megjelenése mindig kifogástalan, a kiegészítőkkel csakugyan zseniálisan zsonglőrködik. Ékszereinek árnyalata rendszerint visszaköszön az általa viselt ruha tónusában vagy díszítésében, imádja a kissé túlzó, látványos csecsebecséket.

 

Gina Lollobrigida nőiessége örök, remekül fest, stílusával pedig tökéletesen képviseli a kifinomult eleganciát. Az olasz színésznőnek minden bizonnyal a vérében van a divat, nem tud hibázni, még a feltűnőbb darabokban sem túlzó vagy mesterkélt a megjelenése. Mind a mai napig imádja a nőies részleteket, a csipkét, a finom anyagokat, ám ma már egy visszafogottabb, érett nőhöz illő formába csomagolja.

Kiemelt kép: JB Lacroix/ WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés