A frufru más karaktert ad az arcnak: van, akit kislányosan bájossá, vagy éppen dögös vadmacskává varázsol ez az aprócska frizuraváltoztatás.

hirdetés

Idén nagyon népszerű a frufru, amivel nagyon könnyű egy kis figyelemfelkeltő pluszt adni a frizurához, anélkül, hogy az alapfazont drasztikusan megváltoztatnánk. A frufru erejében a sztárok is hisznek, sőt, akadnak olyanok, akik egy-egy vörös szőnyeges bevonulás kedvéért képesek póthajjal frufrut csempészni a frizurájukba, csakhogy másnak tűnjenek, mint a mindennapokban.

Bár rengeteg frufrufazon létezik, az mindegyikről elmondható, hogy a szemekre vonzza a figyelmet, de hogy ezt hogyan teszi, az a kialakításán is múlik. A dús, tömör frufruk mélyebbé, titokzatosabbá teszik a tekintetet, és kislányos bájt kölcsönöznek az arcnak. Ez a kettősség teszi olyan izgalmassá a retró, hatvanas éveket idéző frufrutípusokat.

A ritkás, pimaszul kócos fazon a hetvenes évek romantikáját hozza vissza, ráadásul finomítja a vonásokat, ezáltal fiatalító hatással bír. Az alábbi hírességeknek nemcsak remekül áll a frufru, hanem teljesen megváltozott tőle a karakterük. Frufruval, vagy nélküle csinosabbak?

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás: