Az élő rock legenda, Mick Jagger lánya nem esett messze a fájától. Vagány, mint az édesapja, és gyönyörű, mint modell édesanyja.

Georgia May Jagger tíz éve csöppent bele a modellszakmába, alig volt 17 éves, amikor leszerződött egy modellügynökséghez, és szinte azonnal a kifutón találta magát. Nagyon felgyorsultak körülötte az események, hiszen egy év múlva már az év modelljének választották a British Fashion Awards-on.

Bár állatorvos szeretett volna lenni, nővérét, Elizabeth Jagger-t és anyját, Jerry Hallt követve, a modellpályán maradt. A legsikeresebb éveinek 2012 és 2013 bizonyult, hiszen ő lett az arca a Material Girl-nek, Madonna és lánya, Lourdes Leon közös márkájának, valamint a Vivienne Westwood, a Just Cavalli, a Sisley, a Miu Miu, és a H&M is kapkodott utána.

Idén a Miu Miu márkával melegítette fel régi kapcsolatát, hiszen őt kérték fel a Ceremony elnevezésű új kapszulakollekciójuk népszerűsítésére. Georgia May Jagger a pimasz vagányságot és a romantikát ötvözi a kampányban, ami a gyűjtemény kristálydíszítésű, zsabós és csipkés ruháira összpontosít. Emma Craft ködös, homályos kerti fotókat készített Mick Jagger lányáról, melyeken a hatvanas-hetvenes évek divatja elevenedik meg.

Az elegáns, ünneplő ruhák retró stílusjegyei jól állnak az angol hölgyeménynek, aki mindenkit elbűvöl kamaszos kisugárzásával. Sokan úgy vélik, hogy a fogai közötti rés, és szőke haja a szexepilje, bár pont ezek miatt gyakran keverik össze Lara Stone-nal, akivel hasonlóságuk alapján akár testvérek is lehetnének.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill/Getty Images.

Képgaléria képei: Emma Craft/Miu Miu.

  • Megosztás:
hirdetés