Nem lehet többé kifogás, hogy túl elfoglalt vagy a sporthoz: öt gyakorlat napi öt percbe sűrítve, és rá sem ismersz a bőrödre, alakodra!

Azt gondolod, téged elkerül a narancsbőr, mert vékony vagy? Nézd meg alaposabban a lábadat: felpuhult, laza kötőszövetről árulkodik, ha a térd körül kissé meg van ereszkedve a bőr, a farpofák alja pedig alig láthatóan ugyan, de már karfiolosodik. A renyhe, tónustalan izmok nem tartják meg szép feszesen a bőrt, az erőtlen kötőszövet és a löttyedt, egyenetlen bőrfelszín pedig a cellulit előszobája lehet. Ám ez az állapot még nagyon könnyen visszafordítható, így nem érdemes megvárni, míg a göröngyök végleg kialakulnak.

Az sem lehet kifogás, ha nem érsz rá edzőterembe járni. Olyan mozgásformát mutatunk, mely a látszat ellenére nagyon hatékony, és csak napi öt percet vesz el az idődből. Ha kitartóan, mindennap elvégzed a gyakorlatokat, egy hónap múlva már láthatod is az eredményt. Bőröd feszesebb, rugalmasabb, a kötőszöveted pedig erősebb lesz, így elkerül majd a narancsbőr, és striák is kisebb valószínűséggel alakulhatnak ki nálad. Mellékhatásként pedig tónusosabb izomzattal, keményebb, laposabb hasfallal és nagyobb állóképességgel gazdagodhatsz.

  • Megosztás:
hirdetés