A belső comb sok nő számára a kiemelten problémás területek közé tartozik, ezért érdemes lokális edzéssel is erősíteni. Vannak gyakorlatok, amelyek segítenek megdolgoztatni az itt található izmokat, így a lábak sokkal tónusosabbak lesznek.

hirdetés

Napi 10 perc az izmos belső comb érdekében

Az igazán izmos és fitt test érdekében elengedhetetlen a rendszeres sportolás, amely aerob és anaerob mozgásformák kombinálásából áll. A lokális edzésnek a legtöbb esetben nem sok hatása van, hiszen területi zsírégetés nem létezik. A súlyvesztéshez olyan mozgást érdemes végezni, amely során megemelkedik a pulzus, így a szervezet elkezdi felhasználni a tartalékait. Ehhez jó választás a kardió, ez lehet futás, biciklizés, úszás, vagy bármi, ami megnöveli a pulzusszámot.

Vannak viszont területek, amelyeket az átlagosnál nehezebben lehet formálni, ilyen a belső comb. Ezen a testtájékon alapból gyengébbek a kötőszövetek, és az itt található izmokat nem könnyű edzeni, ezért a bőr itt gyakran lötyögőssé válik. Az általános, combot erősítő gyakorlatok nem kellőképpen hatékonyak, mert többnyire a külső comb izomzatát dolgoztatják meg. Ezért kifejezetten az itt található izomcsoportra fókuszáló gyakorlatsort célszerű összeállítani.

Ebben lesz a segítségedre ez a videó, ami kizárólag olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a belső comb erősítéséhez. Így hosszú távon feszesebbé és vékonyabbá válik majd ez a terület. A combok formálásával a test kontúrjait is javítani tudod, és az alkat filigránabb összhatást fog kelteni.

 

A gyakorlatok elvégzéséhez csak egy szőnyegre lesz szükség, és otthon könnyedén végrehajthatod az edzést, mindössze 10 perc alatt. A látványos változáshoz természetesen elengedhetetlen a rendszeresség, és más mozgásformák beiktatása. Ha pedig a súlyvesztés a cél, akkor az edzéseket ki kell egészíteni megfelelő diétával.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés