A 34 éves angol színésznő nemrégiben jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Keira a Chanel divatház egyik koktélpartiján rántotta le a leplet állapotáról, amit két héttel korábban még senki sem sejtett volna.

hirdetés

A Sanghajban tartott Chanel Mademoiselle Privé kiállításon ugyanis egy talpig fehér, bő, fodros szoknyában jelent meg, ami szemmel láthatóan szépen ápolta és eltakarta a színésznő terhességét. Legfeljebb annyit lehetett volna megmondani róla, hogy jobb színben van, mint korábban, ami évekkel ezelőtti, túl sovány testalkatához mérve kifejezetten üdítő látványt nyújtott. Az viszont teljesen egyértelmű volt a ruha ellenére is, hogy arca sugárzik a boldogságtól, és hamarosan fel is tárta ragyogásának okát.

A párizsi partin egy elefántcsontfehér-bézs kontrasztú szoknyában jelent meg, ami a bő fazon ellenére is szépen hangsúlyozta a színésznő gömbölyödő pocakját. Haját kiengedve, laza, természetes hullámokban hagyta, mosolya és boldog kisugárzása pedig szó szerint Keira ékszeréül szolgált. Bár egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, a világ nem szentel kellő figyelmet az anyaság gyötrelmeinek, úgy tűnik, ez nem vette el a kedvét attól, hogy férjével, a zenész James Rightonnal ismét gyermeket vállaljanak. Csak gratulálni tudunk, a képeket elnézve remekül áll neki a terhesség!

 

Képek: Getty Images/Jeff Spicer, Marc Piasecki, NurPhoto és Bertrand Rindoff Petroff.

  • Megosztás:
hirdetés