A ’60-as évek divatja sok szempontból egészen meghatározó és roppant ikonikus korszaknak mondható. Az időnként túlzásokkal tarkított éra frizuráit és ruhatrendjeit a V Magazin legújabb számában Emma Chamberlain viselte korántsem szokványos módon.

hirdetés

Emma Chamberlain csupán 20 éves, de máris a világ legismertebb internetes személyiségei közé tartozik. Az utóbbi pár évben szerzett elképesztő nagy hírnevet fiataloknak szóló videós tartalmaival.

Utóbbival azért is lett szuper sikeres, mert a nagy többséggel eltérően vlogolásával nem az volt a célja, hogy önmagát és hétköznapjait tökéletesnek mutassa be rajongótábora előtt. Szarkasztikus és humoros személyiségével rengetegen azonosultak, valamint egyedi stílusát és öltözködési szokásait is sokan megcsodálták.

Emma Chamberlain modernizálta a ’60-as évek divatját

Napjainkban Emma már a divatvilág sokkal mélyebb vizein evez. Kapcsolatban áll a Louis Vuittonnal, divatheteken vesz részt, idén pedig még a Met-gálán is megjelent, ahol minden bizonnyal kiélhette ruhák iránt érzett rajongását gyönyörű aranyszínű dresszét viselve.

Lezserül sikkes öltözködésével sokakat inspirál, és gyakran próbál ki szokatlan trendeket is. Éppen ezért, habár új címlapfotóján szinte alig lehet ráismerni, az influenszertől egyáltalán nem volt meglepő, hogy a merész fotózásra vállalkozott.

 

A V Magazin új számának címlapján Emma szinte felismerhetetlenné vált, csupán hatalmas babaszemei tűnhetnek ismerősnek a képeken. A vlogger megjelenéseiben a hatvanas évek trendjei dominálnak, amelyek ezúttal teljesen modern megvilágítást kaptak.

A vibráló színek és a puha, pasztelles árnyalatok is hasonlóan megjelennek a szettekben, melyek egyszerre árasztanak vidám és kifinomult hangulatot az összeállításokban. A ruhadarabok a Louis Vuitton és a Fornasetti kollaborációjából születtek meg. Bár az oversize pufidzseki inkább napjaink divatjára hajaz, de a blézerről és a ruhácskáról is csak úgy süt, hogy a hatvanas évek hangulata adta hozzá az inspiráló ötleteket.

 

Pudli kutya, léggömbök, hatalmas üveggömb: Nicola Formichetti stylist és Domen & Van de Velde fotós közös munkája szinte semmilyen szokványos elemet nem tartogat a magazin olvasói számára. A régi és a modern elemek izgalmasan keverednek Emma Chamberlain szettjeiben. Mindehhez csapódik hozzá a drámai smink az óriási pillákkal és a metálfényű díszekkel, illetve a sokféle extrém hajfazon.

A parókák a korszakra jellemző, szinte már mesterkélten dús és precízen beszárított fazonjait elevenítik meg. Bár minden rendkívül intenzív és hangsúlyos a képeken, a végeredmény mégis egy összecsengő és harmonikus fotósorozat lett.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images.

Cikkfotók: Domen & Van de Velde/V Magazin.

  • Megosztás:
hirdetés