Szeretjük a vagány modelleket, és a gyönyörű, svéd szőkeség,  Elsa Hosk pont ilyen. Bár külseje alapján könnyen azt hihetnénk róla, hogy ő a megelevenedett Barbie baba, nem játszik rá a tökéletességére, sőt, lámpabúra kalapban, edzőcipőben, vagy ha úgy tetszik, zokni-papucs kombóban is jól érzi magát.

Elsa Hosk még csak harminc éves, de már öreg motorosnak számít a divatszakmában. Kiskamaszként került be a fotózások, kampányok, bemutatók világába, de az iskolai eredményeit fontosabbnak tartotta, ezért jókora szünet után ugrott fejest a modellkedés mély vizébe.

2011-től kezdve szinte sorozatban kapkodnak a svéd modell után a híres márkák, de az igazi áttörést a Victoria’s Secret jelentette számára, mely négy évvel ezelőtt léptette elő angyallá. Aki kicsit is érdeklődik a divat iránt, valószínűleg lépten-nyomon szembetalálja magát Elsa Hosk fotóival, hiszen annyi kampányban szerepel, hogy képtelenség nem tudomást venni róla.

Elsa Hosk stílusa: a zokni papuccsal is belefér

Bárhol megjelenik, Elsa Hosk mindig figyelemfelkeltő jelenség, és a stílusa is nagyon rendben van, bár látszólag nem sokat erőlködik azon, hogy mindig tip-top legyen.

A hivatalos megjelenéseken persze ő is magára kapja a legdivatosabb kiskosztümöt, koktélruhát, vagy nagyestélyit, de az utcán gyakran kapják lencsevégre farmerban, edzőcipőben, dzsekiben, vagy éppen papucsban, melyek amellett, hogy a legutolsó trendeket követik, a lezserséget és kényelmet képviselik.

 

Igaz, a szőke szépségnek könnyű dolga van, hiszen kócos hajjal, smink nélkül is gyönyörű, ráadásul papucs-zokni variációban, és kötött pulóverben éppúgy feltűnően szexi, mint kivágott estélyi ruhában.

Az Instagramján a hétköznapi, natúr arcán kívül, egy-egy testrészét is szívesen megmutatja a modell, és jó arányban adagolja a pózolós, illetve a természetes énjét kihangsúlyozó képeket. Az öltözködésében a vagányság, a nőiesség, és a divat remekül megfér egymás mellett, ezt a derűs, szexi lazaságot pedig, érdemes ellesni!

Kiemelt kép: Jeremy Moeller, Theo Wargo/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés