Elizabeth Olsen éveken keresztül az ikernővérei árnyékában élt minden tekintetben. Ám az utóbbi időben sorra halmozza a hollywoodi sikerprodukciókat, és a stílusa mellett sem lehet elmenni szó nélkül.

hirdetés

Az Olsen-ikrek a kilenvenes években robbantak be a köztudatba, majd hamar tinisztárokká váltak. Legalább egy tucat családi filmben szerepeltek a kétezres évek elején, és ígéretes tehetségeknek tartották őket. A fiatal lányok hamar bálványozni kezdték őket, így Mary-Kate és Ashley valódi stílusikonokká váltak.

Bár a hollywoodi filmszerepeknek azóta búcsút intettek, a divatvilágban továbbra is aktívan tevékenykednek, hiszen The Row néven alapítottak márkát 2006-ban. A lányok az egyszerűséget és a minőségi alapanyagok felhasználását tűzték ki célul, illetve az időtálló eleganciára helyezik a hangsúlyt. A kollekciók főként klasszikus szabású kreációkból állnak, amelyeket néha megbolondítanak oversize részletekkel. Az ikrek nagyon letisztult, ám mégis egyedi stílussal rendelkeznek, így nem csoda, hogy a divat világában találták meg a helyüket.

Elizabeth egészen fiatalon elkezdett érdeklődni a showbiznisz iránt: már gyerekként is szerepelt a nővérei egyik filmjében, ám a karrierje csak 2010 után indult be. A legfiatalabb Olsen-lánynak a valódi áttörést a Marvel-univerzumhoz való csatlakozás jelentette, és Wanda Maximoff karaktere egy szempillantás alatt meghozta számára a hírnevet. Hamar kinőtt a nővérei árnyékából, az elmúlt években pedig az egyedi stílusával is megragadta a figyelmet.

Elizabeth Olsen a vörös szőnyegen is nadrágot visel

Elizebeth egy interjúban elmondta, hogy a nővérei mindig a példaképei voltak, és bármilyen darabot viseltek, az neki éppúgy a kedvencévé vált. A kistestvérek gyakran utánozzák idősebb nővéreiket, ám mivel ő felnőttként sem nőtte ki igazán ezt az attitűdöt, gyakran ráfogják, hogy Mary-Kate és Ashley öltözködését másolja. Tény, hogy az ikrek nagy hatással voltak az egyéni stílusára, ám mostanra rátalált a saját útjára és ízlésére.

Korábban rengeteget járt turkálókba, hogy hasonló ruhatárat alakítson ki magának, mint amilyennel a nővérei rendelkeztek. Azóta a legfiatalabb Olsen-lány nőies, sikkes stílust alakított ki, amelyben jól megférnek a lazább darabok is. Rendszeresen választ a The Row kínálatából, és mindig kifogástalan kinézettel lép a vörös szőnyegre.

A grandiózus estélyi ruhák mellett, a nőies szabású nadrágkosztümök között is szívesen válogat. Természetesen a hétköznapokban inkább a lazaság híve, így gyakorta látni farmerban, amelyet szívesen variál oversize ingekkel és laza pólókkal.

Elizabeth stílusa sokkal nőiesebb, mint nővéreié, gyakrabban visel alakkövető kreációkat, és ma már szívesebben választ az egyéniségéhez passzoló színeket, fazonokat. Ihletadó szettjeiből válogattunk össze egy csokorra valót.

 

Kiemelt kép: Dominik Bindl / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés