A ’90-es években és a 2000-es évek elején minden tinilány odáig volt az Olsen ikrekért, akik könnyed, tiniromantikával fűtött filmjeikkel meghódították az egész világot. Minden, akkoriban népszerű tinimagazinban rendszeresen benne voltak, és nem kis túlzással állítható, hogy sok lány szeretett volna rájuk hasonlítani.

hirdetés

Az Olsen ikrek arca már nem a régi

Nemigen mondható el ez manapság, ugyanis a lányok, Mary-Kate és Ashley, jócskán túltolták a plasztikát, és már alig hasonlítanak régi önmagukra. A plasztika ténye igen meglepő, ha arra gondolunk, hogy még csak 33 évesek.

Az ikrek külsejét valószínűleg az is megtizedelte, hogy korábban drogproblémákkal küzdöttek, sokáig kerülték is a nyilvánosságot és nem mutatkoztak együtt. Karrier szempontjából viszont egyáltalán nincsenek rossz helyzetben, a divatszakmában egyre nagyobb sikereket érnek el saját márkájukkal, amiből több is van. Filmes alakításaikkal ellentétben, a divatiparban nagyon sikeresek, a Forbes listáján is előkelő helyen szerepelnek.

A lányok közül különösen Mary-Kate arcán látszik, hogy valami nagyon nem úgy fest, ahogy kéne, jó pár évvel öregebbnek tűnik, mint amennyi idős. Beesett, sovány és torz az arca, testvérével egyre jobban nem hasonlítanak egymásra. A nővérek közül ő mindenképpen rosszabbul néz ki, össze is gyűjtöttünk néhány képet, amin levezettük, miként változtak az ikrek az elmúlt harminc év alatt.

Kiemelt kép: Getty Images/Jon Kopaloff.

  • Megosztás:
hirdetés