Eleonore von Habsburg dédnagyapja az utolsó magyar király, IV. Károly volt. A fiatal előkelőség rendkívül sokoldalú, hiszen ékszereket tervez és modellkedik. Imádja a divatot, stílusos szettjeit pedig rendszeresen megosztja a közösségi médiában.

hirdetés

Eleonore von Habsburg a Habsburg-Lotaringiai-ház tagja, a testvére az autóversenyző Habsburg Ferdinánd. A 27 éves fiatal nő gyakran modellkedik, számos alkalommal sétált már végig a kifutón. Többek között a Dolce & Gabbana kampányaiban is felbukkant, a díszes kreációk nagyszerűen passzoltak Eleonore-hoz.

Sikkes nő az utolsó magyar király dédunokája

A modellkedés mellett, Eleonore ékszereket tervez, és sokszor még a megalkotásukban is részt vesz. A kampányokban szintén aktívan szerepet vállal, a nőies csecsebecséket rendszeresen népszerűsíti a közösségi oldalán.

Eleonore igazán nőies stílussal rendelkezik, gyakran mutatkozik elegáns ruhákban, és a kiegészítőket is szívesen variálja. Ám a lazaság sem áll tőle távol, kedveli a farmereket, és a légiesebb felsőrészeket.

Mindig az alkalomhoz illően öltözik, de nem spilázza túl a dolgokat. Az elegancia mellett alkalmanként a lazaság is beszökik a szereléseibe. Jól látszik, hogy Eleonore erőlködés nélkül válogatja össze a ruhadarabokat, és olyan kreációkat visel, amelyekben igazán jól érzi magát.

A fiatal előkelőség tavaly nyáron férjhez ment, szűk családi körben mondta ki a boldogító igent. A visszafogott ceremónián a menyasszonyi ruhával sem esett túlzásba, egy elegáns szabású, fodrokkal díszített kreációt választott, amelyet egy különleges fejdísszel egészített ki. A ruha nagyszerűen passzolt Eleonore sikkes stílusához.

 

Kiemelt kép: Jacopo Raule / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés