A Victoria’s Secret karneváli hangulatú divatbemutatóit mindig óriási szervezés és várakozás előzi meg, illetve kiemelt figyelem övezi. Az idei nagy show rendben lezajlott, Palvin Barbi is felvonult a kifutón.

November 2-án tartották a Victoria’s Secret éves bemutatóját, ezúttal a jó öreg New York színterén. Tanulván abból, hogy tavaly mennyi macerával és bonyodalommal járt kiutaztatni a modelleket és a sztárvendégeket Sanghajba, valószínűleg a show rendezői most egyszerűbbnek találták a jól ismert, klasszikus helyszínt kiaknázni.

Hivatalosan a show december 2-án fog megjelenni a tévében és az interneten, rózsaszín szőnyeges interjúkkal, modellportrékkal, és mindennel, ami ilyenkor a csillogás hátterében zajlik.

A szerencsés hatvan modell közé Palvin Barbarát is beválogatták, aki Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner, Lais Riberio, Winnie Harlow, Elsa Hosk, Adriana Lima, Sara Sampaio, Candice Swanepoel, Duckie Thot és sok más ismert modell társaságában lejthetett végig a kifutón.

 

A Victoria’s Secret egyre látványosabban igyekszik felzárkózni a mai testképszemlélethez, mely arról szól, hogy fogadjuk el önmagunkat és másokat, és azt, hogy sokfélék vagyunk, így a szépségnek is számos arca van, senki sem döntheti el, hogy csak és kizárólag a sovány vagy a molett alak a tökéletes.

Volt idő, amikor a híres fehérneműcég görcsösen ragaszkodott a vékony manökenekhez, és a legkevesebb bőrhibát sem tűrte meg a kifutóján vagy a kampányfotóin, most azonban arra törekedett, hogy sokféle testalkat, bőrszín és szépség képviseltesse magát a bemutatón.

Winnie Harlow is bekerült a csapatba, aki egy ritka, vitiligo nevű bőrbetegséggel rendelkezik, de ennek ellenére nagyon keresett modell. Megfigyelhető az is, hogy nem egyöntetű a manökenek alakja, hanem voltak nőiesebb és vékonyabb sziluettek.

A színkavalkád, a pompa, a fényűző csillogás és a túlzásokkal megtűzdelt, karneváli hangulat idén sem maradhatott el, de jóval kevesebb giccskörítést láthatunk a felvonultatott fehérneműk mellett, mint tavaly. A letisztultság azért még nem süthető rá a show-ra, de stílusvilágát tekintve a hat szekcióra osztott bemutató sokkal rendezettebbnek és átláthatóbbnak tűnik, mint korábban.

Skótkockás szettek, bokszoló szerkók, éjkirálynők, tavasztündérek, a kilencvenes évekből jött időutazók és csillogó luxusdívák vonultak fel egymás után, és persze Elsa Hosk is végigsétált az egymillió dolláros luxusmelltartóban. Képes összeállításunkban szemügyre veheted a színes repertoárt.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés