Ez a kreatív blogger ügyesen fest és rajzol, de még ügyesebben alakítja át a ruhatárát. Zseniális, mit hozott ki egy szimpla pólóból!

A makramé egy csomózási technika, mely szinte végtelen lehetőséget kínál az anyag átformálására és különleges minták létrehozására. A rugalmas, cseppet sem foszlós pamutpólók remek alapanyagai lehetnek a makramédíszítéseknek. Christine valószínűleg kétszer állt sorba, amikor a kreativitást és a kézügyességet osztogatták, de ez ne vegye el az önbizalmad, mert, amit a videójában mutat, kis gyakorlással megtanulható.

A blogger egy túlméretezett, egyszerű, bő pólót választott az átalakításra, melyből aztán, egy ujjatlan felső segítségével kiszabja új trikóruháját. Bár a szétvágott anyagszéleket gépi öltésekkel érdemes letisztázni, nem a varrásban rejlik a feladat nehézsége, hiszen csak a karöltőt és a ruha alját kell elszegni.

Az izgalmas részt a makramé kialakítása adja. A maradék, levágott anyagdarabokból, pusztán csomózással ügyeskedve csodaszép hátdíszt készít a blogger a ruha hátsó kivágására, mely igazán különlegessé teszi az egyszerű vonalú, pólóból kialakított miniruhát. Lehet, hogy elsőre bonyolultnak tűnik, amit a lány csinál, de, ha többször megállítod a videót, cseppet sem követhetetlen a művelet.

  • Megosztás:
hirdetés