Demi Lovato még gyerekként csöppent bele a show-bizniszbe. A 29 éves énekesnő a Disney-nél kezdte a pályafutását, majd idővel felhagyott a bájos, kislányos stílussal, és alaposan bevadult. Most, hosszú idő után ismét egy magazin címlapján szerepel, dögös bőrszerkóban mutatta meg formás alakját.

hirdetés

Demi Lovato először a Rocktábor című filmben tűnt fel, ami hamar a tinik kedvencévé vált. Ezután számos fiataloknak szánt tévéfilmben, sorozatban kapott szerepet. A fiatal lányok valósággal rajongtak érte, hiszen Demi a kedves, bájos szomszéd lányt testesítette meg, valóságos példaképnek számított.

A 29 éves híresség idővel szakított a Disney-vel, és elkezdte tudatosan építeni karrierjét. Karakteres énekhanggal rendelkezik, többször is jelölték Grammy-díjra. Ennek ellenére nincs könnyű dolga, többször is beszámolt már a mentális betegségeiről, illetve a személyes küzdelmeiről. Sokáig szenvedett étkezési zavarban, amiről csak évek múltán tudott nyíltan beszélni.

Demi sokáig küzdött alakjával, éheztette magát, ami később még súlyosabb problémákhoz vezetett. Az utóbbi időben azonban sikerült elfogadnia önmagát, már sokkal egészségesebb a kapcsolata a saját testével. Elfogadta a testalkatát, és nem szeretne görcsösen soványabbnak látszani. Végre jól érzi magát a bőrében, ez pedig az egész kisugárzására hatással van.

Demi Lovato dögös bőrszerkóban tért vissza a címlapra

Egy ideje Demi már nem vállalt fotózásokat, most mégis kivételt tett. Az olasz L’Officiel címlapján tért vissza, a magazin egy fekete-fehér fotósorozatot készített vele.

 

A híresség a felvételeken remekül néz ki, csupa olyan ruhafazont válogattak számára össze, melyekben láthatóan roppant komfortosan érzi magát. Demi az utóbbi években hatalmas stílusváltáson esett át, főként vagány, merész, sötét darabokat visel, a L’Officiel felvételein úgyszintén efféle darabokban látható.

Demi a magazinban megosztott pár személyes gondolatot, mesélt többek között a divathoz való viszonyáról is. Manapság már teljesen másként tekint a trendekre, mint korábban. Egyre kevésbé foglalkoztatja, hogy az általa viselt aktuális kreáció divatosnak számítson. Arra törekszik, hogy olyan darabokat válasszon, melyekben ténylegesen jól érzi magát.

 

Az évek során rájött, hogy a szépség mennyire relatív, ezt pedig igyekszik tudatosítani magában. Elfogadja önmagát, és nem szeretne görcsösen megfelelni az aktuális szépségideálnak. Úgy gondolja, hogy rendben van, ha valaki nem találja szépnek.

 

A fotózásokon a nőies énje került előtérbe, a fotókon leginkább alakhangsúlyos, sikkes fazonokat visel. A bőrszerkóban elképesztően dögös, összességében mégis elegáns hatást kelt a kisugárzása. Nem tolja túl a villantást, minden általa viselt darab kellőképpen zárt. A gyönyörű énekesnő ezekkel a kreációkkal abszolút megidézi a nyolcvanas évek merész irányzatait.

 

A ruhaválasztások már eleve izgalmassá teszik a képeket, ezt csak tovább fokozzák Demi zseniális hajviseletei. A címlapon egy pixie-vel látható, a többi felvételen pedig egy tépett fazonú bobot visel minifrufruval. Mindkét frizura vagány és sikkes.

A képeket Dennis Leupold készítette a L’Officiel számára, a ruhákat Luca Falcioni válogatta össze. Demi a Balenciaga, az Alexander McQueen és a Dolce & Gabbana darabjait viseli. Az énekesnő különleges frizuráit Peter Savic fodrász készítette el. Demi remekül fest a felvételeken, a képek letisztultak, méltóságteljesek. Reméljük, a jövőben sok hasonló anyagban fog szerepelni.

Kiemelt kép: Brian Friedman/NBCU Photo Bank/NBCUniversal/Getty Images.

Képek a cikkben: Dennis Leupold / L’ Officiel Italia.

  • Megosztás:
hirdetés