Ugyan Daisy Edgar-Jones neve csak elmúlt egy-két évben vált világszinten ismertté, legújabb filmjével abszolút a népszerűség csúcsára tört, ebből adódóan pedig stílusa is górcső alá kerül. A fiatal színésznő az Ahol a folyami rákok énekelnek című sikerkönyv filmes verziójában kapott főszerepet, egyúttal pedig a könyv újdonsült borítójára is felkerült. Megjelenése rendszerint ámulatba ejtő, cseppet sem kell izgulnia a kukacoskodó divatkritikusok miatt.

Daisy Edgar-Jones neve sokak számára már korábban ismertté vált, a Normális emberek című minisorozatnak köszönheti hírnevét. Várható volt, hogy ezután nem lesz megállás, az idén debütáló Ahol a folyami rákok énekelnek című film főszerepében tündököl. Delia Owens könyve hatalmas siker volt hazánkban is, a különböző médiaplatformokat szó szerint elöntötték az ajánlók, amelyek a történetet méltatják.

Miután kiderült, hogy a világszerte népszerű regényből film készül majd, mindenki izgatottan várta, hogy ki kapja Kya Clark szerepét. Nem véletlen, hogy Daisy Edgar-Jones lett a kiválasztott, bájos kisugárzásával, visszafogott, mégis tündöklő megjelenésével abszolút telitalálat volt a szerepre.

Míg sokan hosszú éveken át keresik saját, személyiségüket tükröző stílusukat, a színésznő öltözködése már egyértelműen elérte kiforrott, egyedi változatát. Rendszerint csodálatos ruhákat válogat össze, legyen szó visszafogottan elegáns, vagy éppen vörös szőnyeges szerelésekről, mindig fantasztikus kreációkban libben a fotósok elé.

 

Daisy Edgar-Jones stílusa elképesztően sikkes

Legyen szó lazább, vagy éppen elegáns eseményről, Daisy Edgar-Jones mindig megtalálja az alkalomhoz tökéletesen passzoló szerelést. Soha nem esik túlzásba a kivágott, dögös holmikkal, valahogy megtalálja az arany középutat a kifinomult elegancia, illetve a sikkes, trendi megjelenés között. Divatos ruhákat visel, sokszor mégis van egy kis vintage beütése az általa összeboronált szetteknek.

Imádja a csipkés darabokat, de a mokaszin éppúgy gyakran jelenik meg az öltözékeiben. A legegyszerűbb összeállításokat is különlegessé, egyedivé és ízlésessé tudja tenni. A fantasztikusan kombinált összeállításokat már csak a bájos kisugárzása teszi még vonzóbbá.

Képek: Joe Quigg/Ray-Ban via Getty Images/Getty Images.

 

Daisy Edgar-Jones egyszerű darabokat visel, ám azt remek érzékkel teszi. A smink és a frizuraválasztása szintén a visszafogott, könnyed irányvonalat képviseli, amitől elképesztően harmonizál az összkép. Néha bevet bátrabb, merészebb holmikat, ám ebben az esetben igyekszik lágyítani a feltűnő cuccok harsányságát. Olyan ruhadarabokkal kombinálja őket, amelyek elveszik a látványosabb anyagok, szabások élét.

Képek: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Arturo Holmes/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

Cikkfotók: Joe Quigg/Ray-Ban via Getty Images/David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés