Kaia Gerber a népszerűségét tekintve is édesanyja nyomdokaiba lépett. Rengeteg felkérést kap, szinte egymást érik a kampányfotózások és divatesemények, amelyeknek gyakori főszereplője. Cindy Crawford 20 éves lánya most a Calvin Klein sportos fehérneműit reklámozza.

hirdetés

Cindy Crawford fiatalon a Calvin Klein egyik állandó reklámarca volt. A szupermodell főként a kifutón viselte a márka kreációit a kilencvenes években, és a reklámkampányokban  úgyszintén feltűnt. Ezek után nem meglepő, hogy a sportos fehérneműkről és farmerekről elhíresült cég szinte azonnal leszerződtette a bájos Kaia Gerbert.

Cindy Crawford lánya szexi fotókkal köszöntötte az őszt

Cindy Crawford lánya már 2018 óta erősíti az amerikai márka csapatát, most pedig az őszi kollekció darabjait öltötte magára.

 

Kaia Gerber a fehérneműket reklámozza, amelyek a márkától megszokott stílust hozzák. Most sem bonyolították túl a szabásvonalakat, ahogyan a színekkel sem estek túlzásba. Egyszerű, klasszikus kialakítású darabokat kreáltak, amelyek kényelmes anyagból készültek, és hétköznapian visszafogottak.

 

Bár a darabok meglehetősen egyszerűek, a képek mégis forróra sikerültek, hiszen Kaia szexi pózokban villantotta meg tökéletes alakját. A környezet igazán letisztult, nem vitték túlzásba a díszletet, így az összes figyelmet a modell és a kreációk kapják.

 

A fehérneműket csak pulóverekkel és vastag zoknikkal egészítették ki. A fotósorozat így megidézi az őszi reggeleket, amikor a nagy kapkodásban a nők egyszerre próbálnak meg mindent felvenni. A kreációk abszolút hétköznapiak, nincs rajtuk semmi csipke, díszítés.

 

Kaia Gerber kivételesen a szomszéd lány karakterébe bújt. A letisztult stílus nagyszerűen áll neki.

 

Renell Madrano fotós készítette a képeket Cindy Crawford lányáról, a stylist pedig Alastair McKimm volt. Nem csak  Kaia szettjeit állította össze a Calvin Klein új kollekciójából, hanem a különleges képi hangulat megteremtésében is részt vett. A sminkjét nem bonyolították túl, a manöken alig visel festéket, és a frizuráját is a jól ismert fazonra szárították be.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill / Getty Images. 

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés