Chiara Ferragni az olasz divatvilág egyik legjelentősebb alakja. Több mint tíz éve indította el divatblogját, ami azóta már valóságos branddé nőtte ki magát. A luxusmárkák szinte kapkodnak érte, tavaly pedig saját valóságshow-t indított. Egyik divatbemutató első sorából sem hiányozhat, imádja a vidám színeket, melyeket profin variál.

hirdetés

Chiara Ferragni 2009-ben indította a divatblogját The Blonde Salad néven. Az elsők között volt, aki elkezdett a divattal és a trendekkel foglalkozni az online térben, így hamar elérte a milliós látogatói számot. Az Instagram megjelenésével még többen ismerték meg a nevét, hiszen a 34 éves divatblogger rendszeresen megosztotta a követőivel az összeállításairól készült felvételeket.

Chiara manapság már saját divatkollekcióval rendelkezik, a szem formájú mintája rengeteg holmin visszaköszön. Rendszeresen dolgozik a Christian Dior, Versace és Fendi cégekkel. Emellett ő volt az első divatblogger, aki szerepelhetett a Vogue címlapján. Modellként egyaránt foglalkoztatják, sok reklámkampányban láthattuk már.

Chiara Ferragni profin keveri a merész árnyalatokat

Ő az az olasz nő, aki sohasem hiányozhat a divatbemutatók első sorából, legtöbbször az adott márka legújabb darabjait viseli. Bár rengeteg stílusból válogat, arra mindig figyel, hogy amit visel, az önazonos legyen. Legtöbbször a nőies és a sportos elemek keverednek az összeállításaiban.

A hétköznapokon gyakran visel edzőcipőt melegítővel, ám szereti az oversize kreációkat, ezeket is sokszor elcsíphetjük a képein. A legegyszerűbb szettbe is képes belevinni valami izgalmas csavart, többnyire a színekkel játszadozik.

 

Mivel rengeteg eseményre hivatalos, ezért simán előfordul, hogy egy nap többször is átöltözik. Ám még a sokadik szerelése sem hat unalmasnak vagy elcsépeltnek. Hatalmas kreativitással variálja a különféle fazonokat, színeket, anyagokat, melyek tökéletes harmóniát alkotnak együtt.

Imádja a feltűnő árnyalatokat, melyeket gyakran használ fel monokróm összeállításokhoz, vagy csak apró színfoltként jeleníti meg őket az öltözékeiben. A merész, eleven tónusokat szintén szívesen vegyíti egymással, erre is láthattunk már példát számtalan alkalommal.

Chiara elképesztően bátran bánik a színekkel, ami többek között annak is köszönhető, hogy nagyon otthonosan és magabiztosan mozog a divatvilágban. Végtelenül sikkes, és mindig tudja, melyik divatos elem milyen formában áll jól neki. Hihetetlen kisugárzása van, és remekül vegyíti a nőies és laza darabokat.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés