Celine Diont senkinek sem kell bemutatni, hiszen korunk talán legcsodálatosabb hangú énekesnője. Ezenkívül, az utóbbi években valóságos stílusikonná nőtte ki magát, olyannyira, hogy már egyik fontos divateseményről sem hiányozhat.

hirdetés

Celine Dion lenyűgöző stílusa

Az 52 éves énekesnő már a karrierje kezdetén is számos alkalommal jelent meg extrém ruhákban, és sosem félt kockáztatni. Elég csak azt a John Galliano által tervezett szmokingot említeni, amelyet Celine 1999-ben viselt az Oscar-gálán. Igazán merész vállalás volt ez a részéről. Bár volt még számos érdekes ruhaválasztása, többnyire a klasszikus, nőies fazonokat részesítette előnyben a nyilvános megjelenéseken. A fellépéseire általában feltűnő és csillogó ruhákat választott, de a hétköznapokban az egyszerűségre helyezte a hangsúlyt.

Az elmúlt években viszont nagyot változott a stílusa, ez többek között annak is köszönhető, hogy új stylistja izgalmas darabokat válogat össze a részére. Ennek köszönhetően Celine lecserélte az egyszerű szabású kis fekete ruhát,  neon színű kosztümre. A váltás igazán jót tett neki, mivel ezek a ruhák legalább tíz évet fiatalítottak az énekesnőn. Láthatóan remekül érzi bennük magát, és az összes divatmagazin elismerően nyilatkozik Dion stílusáról.

Amellett, hogy a szettjei többnyire feltűnőek, mégis képes őket sikkesen viselni. Az összeállításai inspirációként szolgálhatnak mindenkinek.

 

Nyitókép: Laurent Viteur / Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés