A levegőbe bokszolás, vagyis az árnyékbokszolás egyre népszerűbb a nők körében. Nem csoda, hiszen feszesíti az izmokat, oldja a stresszt, és nagyon gyorsan leapasztja a plusz kilókat.

Ha szereted az intenzíven ugrabugrálós, fordulatos edzéstípusokat, ez a tréning nagyon tetszik majd. Már rögtön az elején, az állógyakorlatok alatt felpörög a pulzusszám, miközben szinte az összes izomcsoport munkára van fogva. A talajgyakorlatok alatt sem lehet szusszanni, hiszen teljes mértékben igénybe veszik a has- és a csípőizmokat.

Ha még bírod szuflával, tovább sincs lazsálás, ugyanis jönnek a mini súlyzós gyakorlatok, melyek helyrebillentik a testkontúrokat: minél gyakrabban végzed ezeket a feladatokat, annál hamarabb elbúcsúzhatsz a lötyögős kartól, illetve a háton, a derékvonalon, a hasfalon, a combokon, valamint a fenék-csípő területén éktelenkedő zsírpárnáktól.

A bokszolós edzés érezhetően feljavítja a kondíciódat, formába lendíti az alakodat, és kíméletlenül leszámol a zsírfelesleggel. Mivel egy nagyon dinamikus, kemény programról van szó, ha régóta nem sportoltál, nem árt fokozatosan haladnod a feladatokkal, ne ugráld végig rögtön az egészet. Hagyj egy kis időt magadnak, míg a tested apránként visszanyeri korábbi teherbírását, és felveszi a ritmust.

  • Megosztás:
hirdetés