Beyoncé és az Adidas együttműködésével megszületett a várva várt Ivy Park kollekció, de úgy tűnik, az énekesnő nem volt elég körültekintő a színválasztást illetően. Nem ártott volna utánanéznie, miért égett bele a tudatalattijába a gyűjtemény két vezérárnyalata!

hirdetés

Amint megszellőzött a hír, hogy Beyoncé stílustippjeivel segíti az Adidas új kollekcióját, vagyis a neve és jóváhagyása alatt jönnek létre az Ivy Park sportruházati kreációi, máris beindultak a találgatások, a fazonokat és a színvilágot illetően. Arra azonban, valószínűleg senki sem gondolt, hogy a gyűjtemény két legjobban összepasszoló menő színárnyalata sokaknak ismerős lesz valahonnan.

Beyoncé és az Adidas cékla és narancs színkombinációja nem a legegyedibb választás a földkerekségen, sőt, a tónuspárosítás arányait elnézve, különösen sok hasonlóságot mutat a brit Sainsbury’s áruház egyenruháival.

Persze, a 35 darabos kollekció nem csak ezt a két árnyalatot kombinálja, mégis megállíthatatlan lavinaként indult el a mémáradat, ami változatos módon gúnyolja ki a feltűnő összecsengést.

Beyoncé és az Adidas közös kollekciója nagy sikert aratott

Bár sokan megmosolyogták az interneten a Beyoncé által bemutatott céklaszínű és narancssárga csíkos sportruhákat, az élcelődő mémeken kívül komolyabb kritika nem érte a kollekciót.

A Sainsbury’s áruház is csak viccesen reagált a hasonlóságra a Twitteren.

Az edzőcuccok egyébként szexisek, nőiesek, mint maga Beyoncé, a színek pedig tényleg jól összepasszolnak.

Igaz, egyik-másik cuccban bárki simán elvegyülhetne a brit áruház dolgozói között, de az énekesnő mentségére legyen mondva, hogy a Sainsbury’s egyenruhái fele ennyire sem vagányak.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés