Beyoncé és az Adidas együttműködésének gyümölcseként, idén év elején debütált az első Ivy Park kollekció, melynek egyik színösszeállítása mellényúlásnak bizonyult. Az énekesnő és a sportmárka azonban hamar túllépett a problémán, így nemrég piacra dobták a második szériát, mely szexi fazonjaival és friss árnyalataival azonnal célba talált.

hirdetés

Valójában Beyoncé korábbi próbálkozásával sem volt különösebb baj, az egyszerre vagány és dögös gyűjtemény simán megütötte a menőségi mércét, ám a két vezértónus szerencsétlen megválasztása óriási mémcunamit generált. Az Ivy Park első kiadásában ugyanis, a narancsszínű csíkokkal díszített céklavörös sportruhák bődületes hasonlóságot mutattak a brit Sainsbury’s áruház uniformisával.

Az aprócska hibát sokan kiszúrták, így arról már csak kevés szó esett, hogy a 35 darabos kollekció egyébként nőies, szexi, és univerzális – sportoláshoz és utcai megjelenéshez egyaránt alkalmas – darabokat vonultatott fel.

Az énekesnő azonban nem olyan fajta, aki könnyen feladja, így az élcelődések ellenére újra ringbe szállt, és ismét ötleteivel, stílustippjeivel segítette az Adidas új Ivy Park szériáját. Valószínűleg most jobban átgondolta a színhasználatot, nehogy megint koppintásgyanúba keveredjen, ennek eredményeképp valóban ütős és egyedi lett a kollekció.

Beyoncé és az Adidas nem adta fel: megérkeztek az új sportruhák

A második dobás sokkal jobban sikerült, mint az előző, hiszen olyan kreációk születtek, melyek praktikusságukkal tökéletesen alkalmazkodnak a sportos életstílushoz, ugyanakkor nem csak a kényelmi szempontoknak felelnek meg, hanem divatosak, frissek, és elképesztően dögösek.

A mézszín, a korall, a hűvös, pasztelles azúrkék, a lazúros kanárisárga, és a friss, ropogós fűzöld uralja a színvilágot, melyek üdék, energikusak, és abszolút megfelelnek az idei trendeknek. Az alakhangsúlyos darabok zöme egyébként remekül összeboronálható az utcai öltözékekkel, ugyanakkor az edzések során is hasznosak.

A szexi megoldásokat ezúttal is Beyoncé mutatja be saját magán egy finoman túlfűtött kampányban, mely kiemelt figyelmet szentel a 39 éves énekesnő szupernőies alakjának.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images.

Képgaléria képei: Beyoncé x Adidas Ivy Park Drop 2.

  • Megosztás:
hirdetés