A 31 éves, teltkarcsú modell vízparti stílusát nemcsak azoknak érdemes ellesni, akiken van egy kis súlyfelesleg. A gömbölyded idomokkal megáldott szépség bebizonyítja, hogy a retró fürdőruha cseppet sem nagymamás!

Magasan szabott bikinibugyik, egyrészes, csípőleszorító úszódresszek, színes fejkendők, napernyők alá bekészített, hűtött bambik – valahogy így tárul elénk a régi fényképekről az ötvenes-hatvanas évek strand-feelingje. Ashley Graham most ezekbe az időkbe repít vissza minket a retró szabású fürdőruháival, melyeket egy fotózás kedvéért viselt.

Az angol Harper’s Bazaar júliusi borítójához és divatanyagához állt modellt a népszerű plus size modell, aki új frizurájával, címlaplányos mosolyával, és teltkarcsú, nőies alakjával tökéletesen hozza a retró életérzést. Olyan, mintha egy régi fényképalbum elevenedne meg előttünk, tengerparti, nyaralós fotóival, melyeken abszolút korhű fürdőruhafazonokban jelenik meg a modell.

Pedig ezek a képek annyira frissek, hogy nyomtatásban még meg sem jelentek, de egy kis ízelítőt már most megcsodálhatunk az összeállításból. Pamela Hanson fotóin az Eres bikiniszettjeit, és a Dolce & Gabbana fürdőruháit viseli Ashley Graham, akinek karcsú derekát szexisen kihangsúlyozzák az alakformáló egyrészes fazonok, és a magas derékvonalú bugyik.

A stylist, Leith Clark, hatvanas éveket idéző, retró szabásokat válogatott a modell számára, akin észbontóan állnak a mellkosaras megoldások.

 

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images.

Képgaléria képei: Pamela Hanson/Harper’s Bazaar UK.

  • Megosztás:
hirdetés