Egyre több márka áll elő pluszos méretű kollekciókkal, de csak kevés olyan akad közöttük, amelyből stílustippeket meríthet az ember lánya. Ez a tavaszi-nyári repertoár most nagyon betalált!

Nem azzal van a baj, hogy kevés a plus size kollekció manapság, hiszen szerencsére sokféle lát napvilágot, inkább az a bosszantó, hogy többnyire két véglet felé húznak. Vagy nagyon dögös a felhozatal, vagy túlságosan régimódi, így azok, akik az arany középutat járnák szívesen, általában inspirációs szikra nélkül maradnak.

A plus size márkák többsége sajnos nem forgalmaz nálunk, de azért érdemes elnézegetni a kínálatukat, mert rengeteg stílustippet adhatnak. Az Urban Outfitters leányvállalata, az Anthropologie is pont ezt teszi legújabb pluszos méretű kollekciójával, melynek darabjai a mindennapokba átültethető fazonötletekkel és alakformáló öltözködési trükkökkel szolgálnak.

A cég egyébként a harmincas-negyvenes korosztályú nőket helyezi fókuszba, akik számára fontosak a praktikus megoldások, mégis szeretnek divatosan és stílusosan megjelenni, ugyanakkor a ruhák sokoldalú variálhatóságát is szem előtt tartják. Ez a kollekció nem tukmálja rá a nőkre, hogy mindenáron legyenek dögösek, mégis minden elemében bájos és nőies.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Képgaléria képei: Anthropologie.

  • Megosztás:
hirdetés