Bár Hollywoodban szép számmal akadnak jó ízléssel megáldott színésznők, visszafogott, időtálló eleganciájával, Meryl Streep kiemelkedik a sorból.

hirdetés

Meryl Streep többre becsüli a színészetet a hiúságnál, ezért mindig inkább a játékára fektetett nagyobb hangsúlyt, és az alakításaival igyekezett kitűnni, nem pedig a külsejével. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem ad magára, csak éppen nem harcol kétségbeesetten az idő ellen, így a plasztikát és a felesleges puccparádét is kerüli.

Igaz, gyakran fordul meg vörös szőnyeges eseményeken, amelyeken rendszerint roppant elegáns és stílusos, de pont azért figyelemre méltó, mert nincs semmi mesterkélt dolog a megjelenésében. Mindig önmagát adja, természetes, bájos és gyönyörű, ráadásul görcsös küzdelem nélkül is fantasztikusan néz ki hetvenévesen.

Meryl Streep elragadó stílusa

Szombaton ért véget a velencei filmfesztivál, amelyen a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep is részt vett a szeptember elején bemutatott, The Laundromat című filmje kapcsán. Steven Soderbergh tragikomédiájában olyan sztárokkal játszik együtt a színésznő, mint Sharon Stone, Antonio Banderas, Gary Oldman, vagy David Schwimmer.

A színésznő most is elragadóan festett, elegáns összeállításában pedig jó érzékkel ötvözte a divatos, és klasszikus stíluselemeket. Ám nemcsak ezen az eseményen bizonyította, hogy a visszafogott elegancia még ma is nyerő. Általában nem a kora, hanem az egyénisége vezérli a ruhaválasztásban, de soha nem lő túl a célon, felesleges cicomával. Csodás alakját finoman hangsúlyozza, és modern, divatos kiegészítőkkel dobja fel a szettjeit. Összegyűjtöttük a közelmúltban elsütött legjobb öltözékeit!

 

Kiemelt kép: Lev Radin/Pacific Press/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés