A kortalan és a görcsösen erőltetett fiatalos stílus között óriási a különbség, hiszen az utóbbi inkább visszatetszést kelt 50 felett. Bár a gyönyörű finn blogger nem fél megmutatni szépen kidolgozott alakját, a merészebb ruhadarabokat is jó érzékkel és méltósággal tudja viselni, úgy, hogy öltözékeiben mindig megvalósul a nőies összhatás.

hirdetés

A kortalan, nőies megjelenést éppúgy lehetetlen definiálni, mint a szépséget. Nem lehet megszabni, hogy milyen ruhadarabokkal és fazonokkal valósítható meg, ahogyan azt is képtelenség kiragadni, hogy ötven felett mit tilos viselni, és mit nem.

A legfontosabb esszenciája a harmónia, ami nélkül egyszerűen nem működhet az összkép. A harmónia alatt nem csak a színek és minták egyensúlyát értjük, hanem legfőképpen az önazonosságot, az alkati adottságok figyelembe vételét, és a kisugárzást, amit felerősít az illetőben az általa viselt szett.

Szexi stílus 50 felett: tudja, mi áll jól neki, és nem fél felvenni

Anne Hirsmäki kortalan stílusával vált népszerűvé az Instagramon. Közel a hatvanhoz is simán felveszi a versenyt a fiatal divatinfluenszerekkel, szabadidejében pedig modellkedik.

A finn szépség nem titkolja, hogy nagyon ad az alakjára, tökéletes vonalait testkezelésekkel, egészséges étrenddel, és rendszeres edzéssel tartja karban.

Szeret a szabad levegőn futni, erdőben barangolni, és szívesen utazgat, ha feltöltődésre vágyik. Szenvedélye a divat és a szépségápolás, amit tökéletesen tükröz ápolt, stílusos megjelenésével.

Öltözködésében bátran alkalmazza az élénk, pink, narancs, és vörös színeket, melyek felerősítik szexi kisugárzását, ugyanakkor a letisztult, visszafogott szetteket is kedveli.

A szigorú üzletasszony stílus távol áll tőle, de megtalálta a módját, hogyan elegyítse a vidám természetéhez passzoló ruhadarabokat a határozottságot sugalló elemekkel.

A has- és vállvillantó fazonoktól sem riad vissza, ám megjelenése sohasem tolakodó, vagy közönséges.

Nyilván merészebben válogat a fazonok között, mert formás alakján sok minden jól mutat, mégis bájos, kifinomult nőiesség jellemzi, ami belső lényéből, és abból, amit visel, egyaránt sugárzik.

A harmónia és a mértékletesség az, ami olyan elbűvölővé teszi a szettjeit, hiszen jól balanszíroz a merész és visszafogott, valamint az élénk és semleges színű kreációk között.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás: