Napjainkban egyre kevesebb ideje jut az embernek magára, így munka után vagy gyerekek mellett nehéz besűríteni még egy izzasztó edzést is a konditeremben. Jó hír, hogy nem is kell!

Mutatunk egy videót, amiben egy 20 perces, teljes testet átmozgató edzéstervet láthattok, amit otthon kényelmesen és gyorsan, bármikor beiktathattok. A videót a topmodell, Sanne Vloet kommentálja, akinek hihetetlenül szép idomú, szálkás testéért odavan a fél világ. Ha időtök engedi, vagy elég merészek vagytok, hogy 20 perccel korábbra húzzátok fel az ébresztőt, érdemes reggel beiktatni a testmozgást. Intenzív torna hatására megemelkedik az endorfintermelés, amitől olyan boldogok és energikusak lesztek, mintha tíz csésze kávét ittatok volna meg.

A videóból is látszik, hogy a tornához semmilyen különleges eszközre nincs szükség, csupán kellő hely és egy jógamatrac kell. A gyakorlatok sem ördöngösek, így bárki elérheti Sanne alakját a közelgő bikiniszezonra. Aki már régóta nem edzett, és elsőre nem bírja, ne csüggedjen, mindennap picivel többet csináljon. Ne felejts el bemelegíteni, és már indulhat is a móka!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés