Az új parfümök már a tavaszi-nyári szezon sajátosságait veszik figyelembe, vidám, energikus, csábítóan édes és romantikus illatok jelennek meg a kínálatban.

hirdetés

A divat előrejelzései alapján egy igazán pezsgő, életigenlő évnek nézünk elébe, az öltözködést, a sminkelést, illetve a frizuraviseletet meghatározó trendekbe egyaránt visszatér a romantika, emellett pedig felerősödnek a klasszikus nőiesség jegyei.

Az új parfümök terén ugyancsak érzékelhető, hogy a korábbi férfias karakterjegyeket is magában hordozó, határozottabb női illatok most háttérbe szorulnak, utat engedve a balzsamos tavaszi és a vibráló nyári varázslatnak, valamint a felszabadult utazás és a szerelmes zsongás inspirációjának.

Izgalmas tavaszi-nyári parfümök, melyek meghozzák a romantikus hangulatot

Lebegő virágszirmok üvegcsébe zárva, gyümölcsös, virágos, egzotikus, magával ragadó illatok keltik életre a téli szürkeségben elfásult érzékeinket. A tavaszi parfümök könnyedek, romantikusak, míg a nyári illatkompozíciók energikusak, érzékiek és a felszabadult életérzést támogatják.

 

Egyes illatok Kubába, Egyiptomba repítenek, míg mások a csábítás játékát, a szenvedélyt fokozzák. A menta, a lime és a grépfrút a frissességet, az édes vaníliás, tejszínhabos, málnás jegyek a vidámságot, a fenséges virágok a romantikát, a nőies báj kibontakozását garantálják.

Az új parfümök a legdivatosabb illattrendeknek hódolnak, melyek visszatérnek a klasszikus romantika gyökereihez. Ha online vásárolsz új illatot, korábbi cikkünk segítséget nyújthat a kiválasztásához.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés