Az igénybe vett, a lenőtt, és a rengeteg festéstől eltöredezett frizura éveket öregíthet egy nőn, még akkor is, ha ápolt, divatos és csinos. Ez a videó remekül példázza, hogy egy kevés változtatással is mennyire fel lehet dobni a megjelenést. A smink szintén sokat számít, persze nem muszáj feltűnőnek lennie, az üde hatású natúr változat éppúgy csodákra képes.

hirdetés

A jó megjelenés szempontjából a frizura alapvető fontosságú, és itt nem csak a haj ápoltságára gondolunk. Egy lenőtt, rosszul megválasztott hajszín vagy fazon elveheti a hangsúlyt az előnyös arcvonásokról, és akár éveket öregíthet viselőjén.

Persze, a tincsek állapota éppúgy sokat nyom a latban, hiszen a legdivatosabb frizurák sem mutatnak jól, ha a hajvégek seprűsek, töredezettek. Az sem szerencsés eset, amikor az új hajszín a szálak minőségromlását követeli. Érdemes tehát még az otthoni hajfestéshez is kikérni egy szakértő véleményét, mert nem mindegy, milyen eszközöket vet be az ember.

Csodás átalakulás: előtte-utána felvételen az új frizura, hajszín és smink

A videóban szereplő nők számára már egy aprócska változtatás is meghozta az önbizalmat. Elképesztő látni, ahogy szakértő kezek alatt megújulnak az elrontott hajszínek, és korrigálódnak a fazonhibák. A smink már csak hab a tortán, ami szintén feldobja a megjelenésüket. Ez a felvétel jól bizonyítja, hogy a fiatalosabb megjelenés néhány aprócska változtatással is elérhető.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés