A zord időjárás már önmagában is megviseli a bőrt, ha ehhez még hozzáadjuk a fűtött szobák száraz levegőjét, nem meglepő, hogy mire jön a tavasz, addigra fakóvá és szárazzá válik. Bár a télen használt, tápláló kencékkel sokat tehetsz a kiszáradás ellen, a jó idő közeledtével érdemes még nagyobb gondoskodásban részesíteni a hámréteget, hogy zökkenőmentes legyen a megújulása. A tavaszi bőrápoló újdonságok között nézelődtünk, melyek kényeztető pihenéssé teszik a szépítkezést!

hirdetés

Télen a telt, vaníliás illattal kecsegtető készítmények voltak a legnépszerűbbek, amelyek tápláló összetevőket tartalmaznak, így segítenek megvédeni a hámréteget a kiszáradástól. Ám a virágos, gyümölcsös újdonságok között is fellelhetőek hatékony formulák, melyek támogatják a bőr nedvességmegtartó képességét, és nem csak remekül hidratálnak, hanem helyreállítják a zsírhiányos hámréteg védelmi rendszerét. Ráadásul kellemes illateleggyel csábítanak, így valódi kényeztető élménnyé teszik a nap végi rutint.

Csábító bőrápoló újdonságok, amelyek életre keltik a fáradt bőrt

A téli fűszeres, vaníliás kencék már lassan eltünedeznek az üzletek polcairól, és előtérbe kerülnek a frissebb, élénkítő kozmetikumok, amelyek éppúgy tápláló összetevőkkel segítik az érdes bőrfelület hidratálását, viszont egyben a rózsás, friss, üde bőrérzetért is felelnek.

Ha leszámolsz a hámló foltocskákkal, a kipirosodó, húzódó, rugalmatlan hámréteg kellemetlen tüneteivel, szó szerint jobban fogod magad érezni a bőrödben, a kellemes illatelegyeknek köszönhetően pedig valódi spa-élményben lehet részed! A zord időjárásban még jól esik a nap végén a forró fürdő, a tavaszi bőrápoló újdonságok pedig arról is gondoskodnak, hogy a meleg víz ne kezdje ki a lázadozó bőröd.

Ezek a különleges kozmetikumok segítenek ellazulni egy stresszes nap után, így az alvás még pihentetőbb lesz. Bársonyosan puhává varázsolják a bőrt, ezért a hideg időszakban különösen hasznukat veheted. Kellemes illatuk már a frissítő tavaszi séták érzésével kecsegtetnek, ezért mindenképpen helyük van a fürdőszobában. Csupa-csupa romantikus dolgot válogattunk össze, így biztosan találsz valami finomságot. Ha kíváncsi vagy az újdonságokra, akkor lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés