Ha most épp nem jutsz el a manikűröshöz, de továbbra is szeretnéd feldobni a körmeidet, egy egyszerű körömlakkot használva is kivitelezheted a tuti manikűrt. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan!

Trükkös körömminta egyszerű körömlakkal

Az alábbi videóban egy nagyon jó ötletet láthatsz arra, mikét dobhatod fel az egyszínű körömlakkot. Ehhez nincs másra szükséged, mint a kedvenc színedre és némi körömdíszítő szalagcsíkra. Ezt már pár száz forintért be tudod szerezni, akár online is, ha épp nincs otthon ilyesmi.

Elsőként acetonnal átitatott vattakoronggal tisztítsd meg a körmeidet a felesleges zsírtól, majd lakkozd ki őket két rétegben és fedőlakkal fixáld. A rétegek között hagyd meg a száradási időt.

Ezután fogd a néhány centi hosszúságúra vágott díszítőcsíkokat és kezdd el átlósan felragasztani a körmeidre. Ha megvagy, kenj rá még egy réteg lakkot, és mielőtt megszáradna, egy csipesz segítségével távolítsd el a szalagokat. Ezzel a módszerrel egy szuper, steppelt körömmintát készíthetsz el. Ezt a trükköt tudva, már csak a fantázia szabhat határt a tuti manikűrnek.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés